ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.12.2017 | 23:30

Δυο μέτρα και δυο σταθμά.

Ζούμε σε μια εποχή που η γυναίκα είναι ενεργή σε κάθε τομέα, είναι ανεξάρτητη και το βροντοφωνάζει καθημερινώς. Γιατί, όμως όταν τύχει να βρεθεί να μοιράζεται έναν λογαριασμό η ανεξαρτησία της πάει περίπατο;Μείναμε στα λόγια και χάσαμε στις πράξεις. Έχετε βρει τα τέλεια επιχειρήματα για να δηλώσετε την ανεξαρτησία σας σε κάθε άλλη περίπτωση, εκτός από αυτή την συγκεκριμένη.Γίνατε ένα ζωντανό οξύμωρο σχήμα, μιας και θέλετε να φαίνεστε δυναμικές και αφεντικά του εαυτού σας, αλλά όταν σας βγάλει έξω και σας κεράσει, δε σας πειράζει εκείνη τη στιγμή να φανείτε σαν την κυρία του κυρίου.Θα νοιώσετε κολακευμένες, θα πείτε πως δεν ήταν ανάγκη, αλλά ξέρουμε πως αν δεν κερνούσε θα ήταν αχάριστος, τσιγκούνης ή δε θα μας γούσταρε.  Δεν μπορώ να καταλάβω πλέον τις γυναίκες που θεωρούν δεδομένο αυτό το κέρασμα, που θα ξινίσουν τα μούτρα τους αν τύχει και χρειαστεί να βγάλουν ένα εικοσάρικο από το πορτοφόλι τους και δε θα ξαναβγούν με αυτόν τον τύπο.Με απλά λόγια δυο μέτρα και δυο σταθμά κύριοι και κυριες.
4
 
 
 
 
σχόλια
Κανείς δε χρειάζεται να κάνει κάτι που δεν του βγαίνει αυθόρμητα. Ομοίως, κανείς δεν έχει δικαίωμα να "απαιτεί" κάτι από τον άλλο.Αν όμως βγάλεις τις παρωπίδες και κοιτάξεις λίγο ευρύτερα από την ξερή, πρακτική πλευρά, θα δεις κινήσεις που πηγάζουν από ευγένεια, ή από την αυθόρμητη επιθυμία να προσφέρεις κάτι μικρό, την επιθυμία να εκφράσεις δίχως λέξεις εκτίμηση για μια ευχάριστη συνάντηση. Αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα, αλλά είναι αλήθεια ότι κοινωνικά, σε ένα πρώτο ραντεβού κιόλας έχει συνδεθεί κυρίως με τον άνδρα.Όλα εξαρτώνται από το mindset και την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου, είτε βρίσκεται στη μία θέση, είτε στην άλλη. Οι παρτάκηδες άνθρωποι πάντα θα ζητάνε άκριτα, οι επηρμένοι εγωιστές πάντα θα προσπαθούν να αγοράσουν: μια υποχρέωση, γυναίκες, σεξ, λυκοφιλίες.Όλα είναι θέμα χαρακτήρα και προθέσεων. Αυτό δεν καταδικάζει ένα ειλικρινές κέρασμα, δεν υποχρεώνει κανέναν να το πράξει, ούτε δικαιολογεί όσες/όσους το απαιτούν ως δεδομένο.
Ρε παιδια υπαρχουν γυναικες που το κερασμα σε καθε εξοδο το θεωρουν απαραιτητο (απαραδεκτο, ο αλλος ουτε τα χρηματα μπορει να εχει μα ουτε και τη διαθεση) . Υπαρχουν αλλες γυναικες που θελουν εστω στο πρωτο ραντεβου να υπαρξει κερασμα και μετεπειτα μια φορα στο τοσο. Υπαρχουν αλλες γυναικες που δεν θελουν ποτε. Τωρα οι αντρες ας κανουν οτι θελουν. Θες να κερασεις καφε, ποτο ,φαγητο να το κανεις αλλα τσεκαρε η αλλη εχει τη διαθεση να πληρωσει; Αν το κανεις αρκετες φορες θα θελει και η αλλη να κερασει και να το κανει; Αν δεν θες να πληρωσεις και για τους δυο μην το κανεις , δεν ειναι κακο ,ουτε εχεις υποχρεωση. Αν τωρα βγαινετε για ενα μηνα και παρετε πχ καφε στο χερι με ενα ευρω και τους παρεις εσυ και πληρωσεις μονο το δικο σου εκει ενταξει ειναι καπως οπως το αντιθετο. Προσωπικα δεν εχω την θεληση ο αλλος να με κερασει, το εχω απαρνηθει με εντονο τροπο οταν ο αλλος καταλαβω πως ο αλλος θεωρει αυτονοητο πως αφου σε κερασα και σε εβγαλα πρεπει να υπαρχει ενα ειδος ανταποδωσης.Εχω δεχθει κερασμα και εχω κερασει και γω γιατι ηθελα να προσφερω σε εναν ανθρωπο που γουσταρω.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon