ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.12.2017 | 20:41

Κ-27

Σε σχέση με αντιστοιχη εξομολόγηση με μάσκες εγώ αναζητώ ένα αγόρι που θα με μαγνητίσει κάτι πάνω του, το βλέμμα του, το κορμί του, η φωνή του, το άρωμά του...δεν ξέρω τι. Δεν με ενδιαφέρουν πια οι καλοί άνθρωποι και οι έξυπνοι χαρακτήρες που δεν με ελκύουν. Και επειδή σε μια ερωτική σχέση το σεξ παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο αναζητώ κάποιον που να έχουμε χημεία με το που βλεπόμαστε. Να τον βλέπω και να σκέφτομαι το κρεβάτι μαζί του πριν καν βρεθούμε. Δεν μπορώ άλλο να σταματάω γνωριμίες επειδή δεν με φαντάζομαι στο κρεβάτι μαζί τους. Καλώς ή κακώς η εμφάνιση θα είναι πάντα το κριτήριο για να κάνεις σεξ με κάποιον. Από κει και πέρα παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο. Μακάρι όλοι και όλες να βρούμε αυτό που πραγματικά θέλουμε κάποτε. :))
6
 
 
 
 
σχόλια
Προτείνω εξ.,πρώτα να τον ακούσεις να μιλάει. Άμα ο άλλος πετάει βατράχια, όσο σέξυ και να 'ναι, όσο ωραία κι αν μυρίζει δεν γίνεται να μη ξενερώσεις. Άσε δε, που ένας ξύπνιος ξέρει να ευχαριστεί και να ευχαριστιέται καλύτερα το σώμα του με περισσότερη φαντασία. Όσο για την καλοσύνη, ε σε κάνει να λιώνεις η καλοσύνη. Όχι η συγκαταβατική συμπεριφορά, αλλά όσο να πεις ο αλτρουϊσμός γεννάει θαυμασμό και κάπως έτσι φτιάχνεσαι ερωτικά. Προφανώς το οπτικό ερέθισμα είναι πολύ σημαντικό, για μένα έστω. Θέλω ο άλλος να με φτιάχνει όταν τον βλέπω αλλά και όταν τον ακούω.
Λες "εμφάνιση" και θα ακολουθήσει ορυμαγδός σχολίων καταδικαστικών. Στην ουσία όμως "έλξη" εννοείς κι αυτή έχει πολλαπλές αναγνώσεις και είναι πολυεπίπεδη. Τι κάνει κλικ του καθενός για οριζόντιες και κάθετες διερευνήσεις επί σάρκινου χάρτου...
Η έλξη έχει σχέση με την εμφάνιση αλλά όχι ντε και σώνει με την μοντελική εμφάνιση. (Για να το διευκρινίσω πχ. εμένα δεν με φτιάχνουν "όσοι θα μπορούσαν να φωτογραφηθούν για το εξώφυλλο του Men's Health"*. Kάλλιο να καταπιώ ένα κουβά σπαμένα γυαλιά ας πούμε.)*copyright "A Love Supreme"
Φέρτε τους πυρσούς! χαχαχαχαχα. Βασικά, η μόνη διαφωνία που έχω, είναι σε αυτό"το σεξ παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο"επειδή δεν είναι αλήθεια, όταν κάτι γίνει μακροπρόθεσμο. Η έλξη είναι, απλώς, αναξιόπιστη.1ον, γιατί μπορούμε να τη νιώσουμε για πολλά άτομα (εδώ θα μου πείτε, και τον έρωτα μπορούμε, και την αγάπη κ.λπ., όμως πηγαίνετε πρώτα και στο δεύτερο, πριν κρίνετε, είναι ο συνδιασμός που μετράει)2ον, (σε συνδιασμό με το πρώτο) συνήθως δεν κρατάει και τόσο πολύ, ή δεν παραμένει τόσο έντονη όσο στην αρχή. Καλώς ή κακώς, δεν ζούμε στο σύμπαν του Sex and the City, όπου η Κάρι παντρεύεται τον Μίστερ Μπιγκ, στο τέλος. Στην κανονική ζωή, η Κάρι θα τον είχε σουτάρει από την πρώτη απογοήτευση, και όλοι εδώ μέσα, αυτό θα την συμβουλεύαμε να κάνει (σας το δίνω σαν παράδειγμα φοβερής ερωτικής έλξης και χημείας).Είναι απαραίτητη, σίγουρα, και εννοείται πως δεν διαφωνώ σε αυτό (αλλιώς τι ερωτική σχέση θα ήταν αυτή), αλλά, επίσης σίγουρα, δεν είναι και το σημαντικότερο πράγμα σε μια σχέση, μακροπρόθεσμα.
Στην πραγματική ζωή απλά ο Μίστερ Μπιγκ θα 'χε βρει άλλη κι η Κάρι θα ήταν εδώ μαζί μας να κλαίει τον πόνο της και ν' αναρωτιέται γιατί ήταν τόσο ηλίθια που δεν παντρεύτηκε εκείνο το γαμάτο παλικάρι( που δεν θυμάμαι τ' όνομά του) ενώ την ήθελε όντως.
Scroll to top icon