ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.12.2017 | 12:38

Πως προχωραω μετα απο σενα

Χωρίσαμε με το παιδι που ημασταν μαζι γιατι με είχε απλα να περναει καλα..ενω ήμασταν κανονικα σε σχεση..του ειπα πως τον αγαπαω και οτι θελω να ειμαστε μαζι και ειπε οτι δεν θελει πρηξιμο και κανεναν πανω απο το κεφαλι του οτι τον κουρασα ...στο προφίλ του ειδα οτι ενω ποτε δεν ανεβαζε τραγουδια εβαλε ενα που ηταν ερω τι κο.δεν ξερω αν βρήκε αλλη και απομακρυνθηκε για αυτο.τον αγαπαω ομως δεν τον νοιαζει.τι να κανω?Πώς θα προχωρησω...νιωθω αδεια εντελως.ποσο μάλλον στη σκεψη οτι ειναι με αλλη.βοηθήστε με αν εχετε περασει κατι παρομοιο...γυναικα 32
7
 
 
 
 
σχόλια
Αυτή την ατάκα: " Με είχε για να περνάει καλά και μόνο." γιατί την λέτε με παράπονο; Δηλαδή για να περνάμε καλά και επειδή περνάμε καλά δεν μπλέκουμε με ανθρώπους; Στον αντίποδα δεν καταλαβαίνω και το περισπούδαστο ύφος όταν λένε:" Θέλω μόνο να περνάω καλά, δεν θέλω σχέση." λες και σου κόβουν την φόρα και κρύβεις το αλυσοπρίονο και τις τανάλιες που ετοίμαζες για να έχετε σχέση και μετά να τα χρησιμοποιήσεις με μανία πάνω του/της. Υ.Γ. Λοιπόν όσο κι αν φαίνεται τρολίστικη η εξομολόγηση: είναι καιρός να εστιάσεις σε σένα. Ο τρόπος σκέψης σου φαίνεται άγουρος και δείχνει μεγάλη απειρία. Στη θέση σου, θα προβληματιζόμουν πιο πολύ για τον εαυτό μου και το τι σχέση έχω δομήσει μ' αυτόν. Κυρίως θα σκεφτόμουν να του βρω νέα χόμπι και νέο τρόπο σκέψης και θεώρησης των πραγμάτων.
Φαίνεσαι για τρολ αλλα σε περίπτωση που δεν είσαι σχολιάζω. Μέχρι να δω την ηλικία σου πίστευα οτι είσαι 15 το πολύ 20. Σοβαρά τώρα είσαι στα 30 και δεν ξέρεις τι να κάνεις που ο άλλο σε παράτησε γιατί σου είπε οτι τον έπρηζες; Και κάθεσαι και κλαις και ψάχνεις να δεις τι ανεβάζει στο προφίλ του; Οσο και να τον αγαπάς αν αυτός δεν σε θέλει δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Σε μια σχέση η αγάπη πρέπει να είναι αμφίδρομη. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τον ξεπεράσεις, θέλει χρόνο, πονά αλλά περνά. Σβήσε τον προφίλ του και σταμάτα να προσπαθείς να μάθεις τι κάνει. Και σιγά σιγά θα τον ξεχάσεις και θα συνεχίσεις τη ζωή σου.
Θα συμφωνήσω με τον Διογένη, σε αυτή την περίπτωση. Ακολουθούν μερικές μικρές συμβουλές:Απομάκρυνση από τα δικά του σόσιαλ μίντια (κατά προτίμηση με block) γιατί αν δεν το κάνεις αυτό, μπορεί να νιώθεις ότι έχετε κάποια επαφή, ενώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Γέμισε τον χρόνο σου με πράγματα που απολαμβάνεις. Εξόδους με φίλους/φίλες, χόμπι κ.ο.κ.Προσοχή: Δεν λέω ότι αυτά θα σε κάνουν να μην πονάς. Αυτό, πρακτικά, δεν γίνεται. Απλώς θα βοηθήσουν λίγο, κυρίως στο να μην έχεις και τον άπειρο χρόνο να σκέφτεσαι αυτά που σίγουρα θα σκεφτείς, τύπου "Και αν κάνω αυτό, θα ξαναγυρίσει;" και άλλα τέτοια. Ειλικρινά, ότι τέτοιο σκεφτείς, απλώς δεν λειτουργεί, και υπάρχει κίνδυνος να χάσεις τον αυτοσεβασμό σου, αν τα κάνεις και πράξη.Θα νιώσεις πόνο, και θλίψη. Και γενικά θα νιώθεις λίγο άδεια. Αλλά, με τον καιρό, όπως είπε και ο Διογένης, θα νιώσεις καλύτερα. Με τη σειρά μου, σου εύχομαι κι εγώ τα ίδια που λέει και εκείνος, στο τέλος της απάντησής του.Καλή συνέχεια.
Τελικά είχατε ''κανονικά'' σχέση ή απλά πέρναγε καλά;;;Σοβαρά τώρα, κάποιες φορές να έχεις υπόψη σου ότι για να είναι ένας άντρας ''σε σχέση'' μαζί σου αρκεί το να μην ''τον χαλάς'' γενικώς, ενώ παράλληλα ψάχνει την επόμενη. Πώς προχωράς; ο χρόνος όλα τα γιατρεύει, θα με θυμηθείς κάποια στιγμή. Αρκεί όταν βρεθεί εκείνος που θα ενδιαφερθεί πραγματικά για σένα να εκτιμηθεί από σένα αντίστοιχα. Καλή δύναμη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon