ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.12.2017 | 01:34

...

η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι οσο ενδιαφερον νομιζειςη αληθεια ειναι οτι δεν εκφραζομαι γιατι δεν υπαρχει κατι ευχαριστο μεσα μου η αληθεια ειναι οτι κρυβομαι για να μην σε πληγωσωη αληθεια ειναι οτι σε χρειαζομαι αλλα δεν εχω κατι για ανταλλαγμα η αληθεια ειναι οτι δεν θα το μαθεις και το ψεμα μου ειναι το χαμογελο μου.
2
 
 
 
 
σχόλια
..η αλήθεια είναι ότι αν είναι αληθινός ο άνθρωπός σου θέλει κι εσύ να είσαι αληθινή στα σημαντικά σαν αντάλλαγμα.Η αλήθεια είναι ότι όσο κινείσαι στα σκοτάδια οδεύεις μαθηματικά σε τοίχο και τον παίρνεις στον λαιμό σου.Η αλήθεια είναι ότι αφού πλέον έχεις ξυπνήσει και το ομολογείς (εκ του ασφαλούς έως τώρα), ή αφησέ τον ήσυχο ή βρες το θάρρος να βγείς ανοιχτα να μιλήσεις...η αλήθεια είναι ότι αν είναι αληθινός ο άνθρωπός σου, θα σε ακούσει, και ίσως να βρείτε λύση μαζί...τέλος η αλήθεια είναι, ότι αν καταφέρεις να πιστέψεις στο φως θα νικήσεις το σκοτάδι.
Το μόνο που καταφέρνεις είναι να πληγώνεις και τους δύο. Αυτό που δεν είναι ευχάριστο και ενδιαφέρον για εσένα ίσως είναι η ευτυχία του άλλου ατὀμου.
Scroll to top icon