ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.12.2017 | 23:42

Τι λέτε εσείς?

Χθες πήγαμε με την παρέα μου σε ένα μπαράκι. Εκεί δουλεύει μία γνωστή μου. Την ξέρω πολλά χρόνια. Πάντα μου άρεσε και κάναμε συχνά παρέα καθώς ήμαστε στην ίδια γειτονιά. Τώρα μιλάμε λίγο. Αρκετές φορές κοιτάμε ο ένας τον άλλο και συνεχώς λέμε να κανονίσουμε να βγούμε αλλά δεν γίνεται τίποτα και από τους δύο, ενώ φαίνεται ότι και αυτή θέλει να βγούμε. Εγώ ήμουν ερωτευμένος με μία κοπέλα από το γυμναστήριο και αυτή το γνώριζε και συνεχώς μου έλεγε πως είναι σκ...α ή καρ...α και πως δεν κάνει για εμένα. Χθες λοιπόν ήρθε να μας πάρει παραγγελία και με ακουμπούσε συνέχεια και μετά ήρθε να μιλήσουμε , ενώ τριγυρνούσε συνεχώς δίπλα μου σαν να ήθελε να μιλήσει. Θέλω να κάνω κάτι αλλά δεν ξέρω αν εκείνη δείχνει το οκ. Τι να κάνω λέτε?
1
 
 
 
 
σχόλια
Τώρα τι να σου πω..προσωπικά το γεγονός οτι μιλούσε τόσο άσχημα για την κοπέλα που ήξερε οτι ήσουν ερωτευμένος θα μου έκανε πολύ κακή εντύπωση ,ενστικτωδώς θα μου έδινε μία πρώτη εικόνα για τον χαρακτήρα της που δεν θα με γοήτευε και τόσο και από ένα τέτοιο άτομο δεν θα περίμενα απάντηση για τον άν θέλει να βγούμε .Απλά θα ξενέρωνα.Αυτό.
Scroll to top icon