ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.12.2017 | 19:52

Συζήτηση με αγόρι για το σεξ

Είναι ένα παιδί στην σχολή μου που είναι αρκετά μοναχικός(λίγο στενάχωρος θα έλεγα) και μου είχε κεντρίσει από την αρχή το ενδιαφέρον. Μιλάμε από την πρώτη μέρα και κάτεληξα στο συμπέρασμα ότι οι απόψεις του είναι πολύ συντηρητικές για την ηλικία του. Π.χ. φοράει πουκάμισο και από μέσα φανέλακι και κουμπώνεται μέχρι επάνω. Δεν σκάει;; Βγήκαμε ένα βράδυ με 3 αγόρια και 2 κοπέλες πήγαμε σε ένα μπαράκι και όταν μπήκαμε μέσα όλες μα όλες όμως εκείνον κοιτούσαν. Η μια του έπιασε και συζήτηση και ήμουν σίγουρη οτι εκείνο το βράδυ θα φεύγανε μαζί με προορισμο καποιο κρεβατι ισως. Οι άλλοι φύγανε και μείναμε στο τραπέζι εγώ αυτός και η κοπέλα που γνώρισε. Δεν έμαθα ποτέ τι έγινε εκείνο το βράδυ γιατί έφυγα(παρακάτω στην συζήτηση του ειπα αν έγινε κάτι έκεινο το βράδυ με την τύπισα που γνώρισε). Μετά, είναι μια γκόμενα στην σχολή που τα έχει μεγάλα και συχνά πυκνά του κολλάει μάλλον τον γουστάρει αλλά εκείνος αδιαφορεί. Πως γίνεται να του κολλάει μια τέτοια γκόμενα και εκείνος να μη θέλει; Άλλος άμα ήτανε θα την είχε βάλει ήδη κάτω και θα το κάνανε συνέχεια. Μια μέρα μιλούσαμε για το σεξ και τον ρώτησα αν έχει πάει σε δωμάτιάκι και μου λέει:-'Όχι ποτέ'.-'Μα πως γίνεται; Και τι κάνεις όταν σε πιάνει φούντωση'. Τον ρωτάω.-'Περιμένεις απάντηση τώρα;'. Μου λέει εκείνος.-'Γιατί ντρέπεσαι; 2017 έχουμε. Εγώ ας πούμε παίρνω τον δονητή μου και κάνω την δούλεια μου όμορφα και ωραία. Εσύ τι κάνεις;'-'Βγαίνω έξω και κάνω παιχνίδι με διάφορες κοπέλες.' Με αποστώμοσε εκείνη ώρα.Δεν του το είχα του συντηρούκλα. Μήπως δεν είναι τόσο συντηρούκλας; Το παίζει συντηρούκλας; Με έχει μπερδέψει.-'Έχεις κάνει σεξ με τύπισσα που γνώρισες έξω;' -'Ναι έχω κάνει.'-'Το ίδιο βράδυ;' Του λέω εγώ.-'Γιατί ρωτάς;'.-'Κουβέντα να γίνεται μωρέ. Με την κοπέλα που γνώρισες τότε στο μπαράκι παίχτηκε τίποτα;'.-'Ε όλο και κάτι θα παίχτηκε'. Εγκεφαλικό εγώ.- 'Α ναι. Για πες για πες'.-'Συνεντευξη μου παίρνεις; Ξεκόλλά'.-'Καλέ συζήτηση κάνουμε'.-'Συζήτηση για το αν πηγα με την κοπελα που γνωρισα στο μπαρακι; Θα με τρελάνεις;'-'Καλά ok μην απαντάς αφού δεν θες'. Του λέω εγώ και τελειώνει εκεί η συζήτηση.Το θέμα είναι γιατί δεν απάντησε; Ντράπηκε να πει ότι έκανε σεξ με μια τυπισσα και αν πηγε με μια αλλη που γνωρισε σε ενα μπαρακι; Δεν το έχω κάνει εγώ που είμαι open-minded και το έχει κάνει αυτός ο συντηρούκλας;;;;; Δεν μου αρέσουν οι συντουρουκλες αλλά αυτός αποτελεί εξαίρεση οπότε θα του δώσω μια ευκαιρία.
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν σου απάντησε γιατί δεν είναι θέμα δημόσιας συζήτησης να σου απαντήσει. Η προσωπική ζωή είναι προσωπική για κάποιο λόγο. Η δήθεν "προχώ" σου στάση βγάζει μια χυδαιότητα. (Και σιγά που σε πιστέψαμε τώρα ότι έχεις και δονητή 20 χρονών κοπέλα!)
Γιατί τόση επιμονή για το τι κάνει όμως; Μήπως ενδόμυχα σου αρέσει; Ο καθένας πάντως έχει το δικαίωμα να κάνει ο,τι θέλει στη ζωή του. Κι αν δεν έχει κάνει σεξ ποτέ; Θα έπρεπε να ντρέπεται γι ' αυτό; Δεν το καταλαβαίνω. Κι αν αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα που εσύ δεν τα γνωρίζεις; Γιατί και πάλι θα πρέπει να απολογείται; Είναι πολύ λυπηρό πάντως όλο αυτό.
Scroll to top icon