ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.12.2017 | 02:16

Το φλερτ...

Οκ. Ποτε δε το κατειχα το σπορ ή τουλαχιστον ετσι φαινοταν γιατι στα ερωτικα μου ημουν παντα loser ή αορατος (υπηρχαν και αντικειμενικοι λογοι που ισως συνεβαινε αυτο). Ετσι κλεινω εντος ημερων τα 25, εχοντας κανει μια ο θεος να την εκανε σχεση τριων βδομαδων πριν τρια χρονια. Για να εχουμε να λεμε δηλαδη. Οσο θυμαμαι την ολη φαση ηταν τοσο τραβα το απο τα μαλλια που αναρωτιεμαι πως δεν εληξε στο β' ραντεβου. Πολυ περιεργη προσωπικοτητα και η κοπελα.Πριν κανα μηνα προεκυψε η αναγκη εναρξης θεραπειων μου σε ιατρειο της Αθηνας. Εκει μια απο τις κοπελες της γραμματειας η Π.με υποδεχεται σταθερα απο τη πρωτη μερα. Οι συναδελφισσες τις ψιλοψωνισμενες ισως λογω εξωτερικης εμφανισης και με ψιλοτουπε. Λες καλησπερα και μιλανε απο μεσα τους πολλες φορες. Η Π. απο τις πρωτες μερες δοθεισης ευκαιριας μου πιανει τη κουβεντα, με ρωταει για εμενα οταν δεν εχει αλλους στην αναμονη ή για εξυπηρετηση, ρωταει να μαθει για τη ζωη μου. Μεχρι και οι γραμμες μπορει να χτυπανε και να ξεχνιεται να μιλαμε ή να βιαζεται να κλεισει για να συνεχισουμε. Ανταποδιδω με αμεσοτητα και διακριτικοτητα.Ειναι πολυ χαρουμενη, εχει θετικη ενεργεια, αλλεγκρα θα ελεγα, γεμιζει το χωρο η παρουσια της, για εμενα ομορφη. Ερωτευσιμη ακρως θα ελεγα εν αντιθεσει με τις μοντελε συναδελφισσες (25-26 χρονων αυτες). Το περιεργο ειναι οτι μιλωντας μαζι της μιλαω τοσο φυσικα και χωρις πολυ αγχος, το απολαμβανω και της κανω και διακριτικα κοπλιμεντα τα οποια δεχεται. Το λες και φλερτ αυτο και μαλιστα πολυ ευγενικο....Βεβαια δεν ανεφερα κατι βασικοτατο. Ειναι 29-30. Ξερει την ηλικια μου. Δε ξερω τι μπορει να αισθανεται απο μερια της, ουτε βεβαια μπορω να προσδοκω κατι (γενικη ερωτικη απειρια δικια μου, μικροτερος, ωριμη δικη της ηλικια), αλλα για κανα δυο μηνες που θα πηγαινω δυο φορες τη βδομαδα ακομα θα μου φτιαχνει τη μερα (ελπιζω και εγω τη δικη της!!) και θα προσπαθω να μιλαμε οσο περισσοτερο γινεται. Ισως σε ενα πλαισιο εκτος εργασιας που θα μπορουσα να ζητησω και στοιχεια επικοινωνια της να μπορουσαμε να γινουμε δυο πολυ καλοι φιλοι που μεσα σε ολα θα μου εδινε και συμβουλες πως να με βλεπει καμια μικρουλα σα Θεο (μπας και ρολλαρω λιγο στα ερωτικα) ! !!χιχιχΠ. Καλο σου βραδυ! Περιμενω τη Παρασκευη να σε δω... :)Ο θαυμαστης σου Α.Π.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αποκαλείς μια 29χρονη ηλικιακά ώριμη; Σε περνά μόνο 4-5 χρόνια και είναι νεότατη! Δεν είναι η γρια βάβω που θα σου δώσει συμβουλές για να κολλάνε οι 20χρονες πάνω σου. Αν σου αρέσει κάνε κίνηση εκτός κι αν απλά σου αρέσει η προσοχή που σου δείχνει (αν και πρόσεξε μπορεί να το κάνει επειδή είναι ευγενική και είναι δουλειά της να υποδέχεται τους ασθενείς)
Scroll to top icon