ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.12.2017 | 09:54

Κέρατο.

Εντάξει ρε παιδιά, η απιστία είναι καταδικαστέα. Αλλά παίζουν ρόλο και οι συνθήκες. Είναι κάτι διαφορετικό το να προγραμματίζεις με καθαρό και ψύχραιμο μυαλό να ξενοπηδήξεις, από το να παρασυρθείς και να είναι της στιγμής. Η νύχτα και το ποτό προδιαθέτουν, όπως και το να το κάνουμε. Η διάθεση είναι χαλαρή. Κι αν τότε βρεθεί μπροστά σου κάποιος η κάποια που να σε γοητεύσει δεν θέλει και πολύ. Αυτός είναι ο λόγος γιατί πολλοί ζηλεύουν και δεν θέλουν να βγαίνει το ταίρι τους νύχτα χωρίς αυτούς. Αυτά δεν είναι παραμύθια.Μπορεί να κερατώσει κανείς κάθε στιγμή της ημέρας και οπουδήποτε, αλλά οι πιθανότητες έτσι να συμβεί κάτι και να παρασυρθείς χωρίς να το έχεις σχεδιάσει είναι μηδαμινές. Στο κέρατο της ημέρας υπάρχει προηγούμενο και σχεδιασμός και δεν είναι το ίδιο. Ας μην είμαστε τόσο αυστηροί όλα ανθρώπινα είναι. Και ειδικά οι άντρες θα πρέπει να γίνουν λίγο πιο μαλακοί στην κρίση τους, που στέλνουν με το πρώτο στραβοπάτημα την γυναίκα της ζωής τους στο πυρ το εξώτερον.
11
 
 
 
 
σχόλια
Μου θυμίζεις την ταινία με τον Bruce Willis που πιάνει τη γυναίκα του με άλλον στο κρεβάτι και εκείνος του λέει "ήταν ατύχημα". Νομίζω το "Last Boy Scout" ήταν.Σε προκαλώ να ψάξεις να βρεις την απάντηση του Bruce....
Και για ποιο λόγο όντας σε σχέση, να θέλεις να βγεις έξω για ποτό και διασκέδαση με κάποιον/κάποια άλλον/άλλη; Είτε το έχεις προσχεδιάσει, είτε τρώγεται ο πισινός σου να σου συμβεί και εννοείται πως αν γίνεται και στις δυο περιπτώσεις είναι προδοσία. Τα υπόλοιπα που λες είναι για να δικαιολογήσεις στον εαυτό σου τα αδικαιολόγητα και να του δώσεις ελαφρυντικά.
Δεν το'πιασα για ποιον λόγο "ειδικά" οι άντρες πρέπει να χαλαρώσουν λίγο; Ούτε οι άντρες, ούτε οι γυναίκες να χαλαρώσουν, αν πιστεύουν κάτι συγκεκριμένο. Δεν θέλει ο άλλος να τον κερατώσεις, γλυκούλα μου, τι δεν καταλαβαίνεις; Με το ζόρι, ας πούμε; Με το ζόρι να σε συγχωρέσει;Επίσης, αν παρασυρθείς και κεράτωσες, καλό είναι να σε πάμε στο δημοτικό με τα υπόλοιπα μόμολα, γιατί του δημοτικού είναι και η δικαιολογία σου. Πιο ειλικρινές είναι να σκύψεις το κεφάλι και να ζητήσεις 100 συγγνώμη, να παραδεχτείς ότι το έκανες για να δείξεις ότι περνάει η μπογιά σου, παρά να επιμένεις σε ηλιθιότητες και να προσπαθείς να ακυρώσεις τις απόψεις των άλλων, υπονοώντας ότι είναι κολλημένοι και οπισθοδρομικοί.
Δειλιάζουν, γιατί ως συνήθως θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Η χθεσινή είπε το αμίμητο "δεν με αγάπησε ποτέ, αφού δεν μπορεί να με συγχωρέσει". Να το πάμε χριστιανικά και κατά τας γραφάς λοιπόν; Γιατί χριστιανικά μιλώντας, το κέρατο απαγορεύεται δια ροπάλου.Σιχτίρια, ότι τους συμφέρει κάθε φορά. Συγχύστηκα.
Δικαιολογίες άπειρες, το θέμα είναι ότι κουράζουν στην πραγματική ζωή. Εδώ τους κάνουμε απλά χάζι. Υ.Γ. Άμα δεν ρίξεις και μερικές θυσίες, τι σόι αγάπη νιώθεις. Αν ο άλλος, δεν σου έχει σκοτώσει τη μάνα ή δεν σ' έχει δείρει κι εσύ δεν τον συγχωρέσεις είσαι τέρμα κομπλεξικός και δεν ξέρεις ν' αγαπάς. Αυτά τα 'χω ακούσει και μου έχουν (απομείνει ακόμη) μαλλιά. :Ρ
Εν τω μεταξύ, είναι τέρμα εγωιστικό να λες κάτι τέτοιο. Σαν να πατρονάρεις τον άλλον, σαν να του υποδεικνύεις τι πρέπει να συγχωρέσει και τι όχι, επειδή σε συμφέρει.Και κερατάς και δαρμένος. Wtf με όλη την έννοια της λέξης. Μην λέτε τέτοια πράγματα παιδιά, γιατί θα βρεθεί κανένας από τους "κερατάδες-δεδομένους" και θα σας πάρει και θα σας σηκώσει. ΜΗΝ ζητάτε τα ρέστα, ζητείστε μια σοβαρή συγγνώμη και δείξτε πόσο μετανιωμένοι είστε.Ανία μου, πολύ ψύχραιμη είσαι. Αν είχα ακούσει κάτι τέτοιο, ξύρισμα κεφαλιού και στην πλατεία Συντάγματος για δημόσια διαπόμπευση :P Αυτή την πλατεία Συντάγματος, ψωμοτύρι την έχω.
Το ξύρισμα παραείναι σοφτ, εκτός κι αν εννοείς ν' αρπάξουμε κανένα αυτάκι με την ψιλή, να το δεχτώ. Προτιμώ Μοναστηράκι ή ακόμη καλύτερα κοντά στην Ακρόπολη, να ναι παγκόσμια η διαπόμπευση. :D
Έχεις δίκιο, δεν είναι το ίδιο να σκοτώσω άνθρωπο σε ψύχραιμη κατάσταση, και το ίδιο να έχω πιει πρώτα μερικά ποτά και να μην ξέρω τι θα κάνω (έχοντας όμως επάνω μου όπλο). Πλάκα μας κάνεις, έτσι δεν είναι; και δε στο λέω ως ιεραπόστολος, μακριά από μένα οι ψευτοπουριτανικές διακηρύξεις. Αν θέλεις να κερατώσεις, θα το κάνεις και θα βρεις χίλιες δικαιολογίες, και αν θέλεις να μείνεις πιστός, πάλι το ίδιο.
Οι άντρες που για τον εαυτό τους έχουν τη δικαιολογία έτοιμη νομίζω ότι οφείλουν μα χαλαρώσουν. Να είσαι επίσης κι εσύ ανεκτική. Δεν μπορώ με τίποτα τους ανθρώπους με τίποτα με τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά.Επίσης, δεν πιστεύω ότι μονογαμικό ή πολυγαμικό σε κάνει ο άλλος. Ούτε καν αυτό είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι η κοροϊδία που ορισμένοι ρίχνετε επειδή, οκ,σας πέρνει. Όποιος επίσης δεν πολυγουστάρει φεύγει, δεν κερατώνει. Άμα δεν σε καλύπτει ο άλλος απλά χωρίζεις μια κι έξω. Απλό είναι.
Scroll to top icon