ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.12.2017 | 09:09

Έχω σχέση με

Μια καταπληκτική κοπέλα και είμαι ερωτευμένος μετά από καιρό. Έχω ένα 'μικρο' θέμα. Είναι η πρώτη μου φορά που νιώθω ότι έχω μικρό πέος. Δεν είχα και αμέτρητες εμπειρίες αλλά μέχρι τώρα δε το είχα αντιληφθεί σε τέτοιο βαθμό. Δεν είμαι βέβαια και προικισμένος αλλά πάντα μια 'αντισταση' την ένιωθα. Δε θέλω να πω τίποτα για την κοπέλα, πόσους άντρες είχε κτλ. Προς θεού, γιατί το έχω ακούσει και αυτό. Προφανώς και το θέμα το έχω εγώ. Άλλωστε είναι τόσο γοητευτική γυναίκα, εχει θηλυκότητα που σε καθηλώνει οπότε καλά θα έχει κάνει όσους και να είχε. Δεν μου έχει πει τίποτα για αυτό το θέμα και ούτε πρόκειται τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον, εκτός αν αποκτήσουμε οικειότητα με τα χρόνια, απλά εγώ νιώθω κάπως. Προσπαθώ να είμαι ακομπλεξαριστος όσο αφορά τις προσωπικές μας στιγμές και φυσικά εγώ δε πρόκειται να ανοίξω το θέμα ακόμα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Το πιο σημαντικό είναι αν το πρόβλημα που υπάρχει σας εμποδίζει να ευχαριστηθείτε τον έρωτα. Αν ναι, δεν θα γλιτώσετε την κουβέντα, ίσως και τον χωρισμό. Παρεμπιπτόντως, μην βγάζεις συμπεράσματα για το σεξουαλικό της παρελθόν από την...έλλειψη στενότητας.
Και δεν χρειάζεται να πεις τίποτα. Σαν κοπέλα, θα σου δώσω μια συμβουλή. Βγάλε το απ το μυαλό σου και μην αφήνεις τέτοιες σκέψεις να σε εξουσιαζουν, καθώς το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να χαλάς την διάθεσή σου, με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνεις τις πιο όμορφες στιγμές που θα περνάτε μαζί. Όλοι μας (όπως και η κοπέλα σου), έχουμε ελαττώματα τα οποία μας ενοχλούν, περισσότερο ή λιγότερο. Και όλοι ενδόμυχα εύχονται να μην ενοχλούν τον σύντροφό τους, ή ακόμη καλύτερα να μην τα προσέξει καν. Αντίστοιχα μια γυναίκα σκέφτεται δεκάδες μικρά και μεγάλα ελαττώματα που έχει πάνω της, σε αντίθεση με τους άντρες που συνήθως αγχώνονται περισσότερο με το μέγεθος. Όμως ειλικρινά πρόκειται για μια δίνη, στην οποία αν πέσεις μέσα δύσκολα βγαινεις από αυτή. Γι αυτό πιο μεγάλο ερωτισμό και σιγουριά εκπέμπουν όσοι έχουν αυτοπεποίθηση και δεν αφήνουν τέτοιες σκέψεις να τους κατακλύζουν το μυαλό. Και για να επανέλθω στο θέμα, το μέγεθος δεν είναι κριτήριο μοναδικό στο σεξ. Η τεχνική, η αυτοπεποίθηση, το πάθος, η έλξη μεταξύ δύο ερωτευμένων είναι το ίδιο σημαντικά.Και στο κάτω κάτω, εφόσον είστε μια χαρά μαζί και περνάτε τέλεια, είναι εξαιρετικά πιθανό, η κοπέλα σου να μην το έχει σκεφτεί ποτέ της και ο προβληματισμος να είναι όλος δικός σου. Προφανώς για να είστε μαζί θα είστε το ίδιο ερωτευμενοι και θα περνάτε υπέροχα. Συνήθως όταν φοβόμαστε για τις ανασφαλειες μας, με τον τρόπο μας το δείχνουμε και πολλές φορές προκαλούμε τον άλλο να τις προσέξει, ενώ δεν το είχε κάνει μέχρι τώρα. Η μόνη συμβουλή είναι να το ξεχάσεις και να μην αφήνεις αυτή τη σκέψη να γυρίζει στο κεφάλι σου.
Scroll to top icon