ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.12.2017 | 18:11

Ακολουθεί συμβουλή για όλους.

Γυναίκες: Αν θέλετε ο σύντροφός σας να ασχοληθεί πιο πολύ μαζί σας, να δώσει πιο πολλά, να είναι πιο σταθερός και να μην απομακρύνεται, απλά...Σταματήστε να γκρινιάζετε και να τον αντιμετωπίζεται σαν να θέλει το κακο σας. Άντρες: Αν θέλετε ή σύντροφος σας να σταματήσει να γκρινιάζει, να σας κατηγορεί συνέχεια ,να σας βγάζει λάθος και να έχει μόνιμα νευρα απλά.... Δωσ'τε της πιο πολύ σημασία, αγκαλιάσετε την, πείτε της ότι την θέλετε και ότι πρέπει να το θυμάται . Ο πιο ώριμος αναγνωρίζει και σπα πρώτος αυτόν τον φαύλο κύκλο. Αν δεν γίνει αυτό, η σχέση απλά καταστρέφεται. Αυτά από μια γκρινιαρα σε ανάρρωση.
1
 
 
 
 
σχόλια
1.Θέλει να είναι σχετικά κι οι δύο ώριμοι.2. Η γκρίνια μπορεί να είναι λόγος μ'επιχειρήματα που όταν επαναλαμβάνεται καταλήγει κουραστικό για όλους. Νομίζω ότι όντως δεν πρέπει να επαναλαμβανόμαστε κι όταν απλά ο άλλος δεν υπολογίζει τα δικά μας ( λογικά ) θέλω να κόβουμε λάσπη ειδικά όταν εμείς από μέρους μας υπολογίζουμε αυτά που λέει ο άλλος.3. Αντί για να την χαϊδέψει σαν παιδάκι, να κάνουν έναν σοβαρό διάλογο. Αν βέβαια όντως κάποιος φταίει μόνιμα με τη σοβαρή κουβέντα μάλλον σε χωρισμό και πάλι καταλήγεις. Υ.Γ. Να περνάμε καλά, να είμαστε τίμιοι με τον σύντροφό μας και με περισσότερη συναίσθηση.
Scroll to top icon