Ξυλοκόπησαν οδηγό λεωφορείου στην Αθήνα γιατί ακούμπησε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου τους

Ξυλοκόπησαν οδηγό λεωφορείου στην Αθήνα γιατί ακούμπησε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου τους Facebook Twitter
3

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε οδηγός λεωφορείου στην Αθήνα επειδή όπως αναφέρει ο ίδιος ακούμπησε με το όχημά του τον καθρέφτη παρκαρισμένου Ι.Χ.

Με εμφανή τα σημάδια από τα άγρια χτυπήματα ο 49χρονος οδηγός του λεωφορείου που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ομόνοια - Πέραμα και ήταν γεμάτο με επιβάτες περιγράφει στο Star πώς έγινε η επίθεση.

Αν και ο ίδιος είχε την εντύπωση ότι είχε γλυτώσει από τους αγνώστους που του επιτέθηκαν. Έκανε λάθος όμως γιατί τον κυνήγησαν με τα πόδια και τον πρόλαβαν στην επόμενη στάση.

Ο οδηγός αναφέρει πως όταν σταμάτησε το λεωφορείο για να κατέβει ο κόσμος οι άγνωστοι μπήκαν στο όχημα και άρχισαν να τον χτυπούν.

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Πηγή: star.gr

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια αφύσικη εξοικείωση με την αγένεια και τη βαρβαρότητα.Πολύ συχνά όταν οδηγώ, πεζός περνάει με κόκκινο για τον ίδιο και με κοιτάζει με οργισμένο βλέμμα του τύπου "μην τολμήσεις". Μηχανάκια κάνουν όλων των ειδών τις σφήνες και στο φανάρι σε βρίζουν που δεν... εξαερώθηκες από το δρόμο. Σε βρίζουν οδηγοί αν τολμήσεις να τους παίξεις τα φώτα διότι τους πήρε ο ύπνος στα φανάρι. Η έλλειψη σεβασμού ξεπέρασε τα συνήθη θύματα (άτομα με κινητικές δυσκολίες και προβλήματα όρασης) και φαίνεται ότι όλοι είναι στα κόκκινα, στις επάλξεις για μάχη.
Ελεος ρε παιδια, για 60€ που εχει ενας καθρεφτης σαπισατε εναν εργαζομενο ανθρωπο; Στον καθενα μπορει να συμβει και για αυτο υπαρχουν οι ασφαλειες στο κατω κατω...
Πιστεύω ότι είναι άθλος να μην ακουμπήσεις άλλο όχημα με λεωφορείο, ειδικά στο κέντρο. Ο καθένας παρκάρει όπου θέλει και όποτε θέλει. Πάνω σε στροφές και άλλοι με διπλοπαρκάρισμα. Είναι άθλος.Και έρχονται οι κλασσικοί τραμπούκοι και αντί να μιλήσουν πολιτισμένα, ασκούν επιτόπου βια.