ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.12.2017 | 11:59

πως να χωρισω?

ειμαι 2 χρονια σε σχεση με ενα αγορι και περναμε πολυ καλα...βεβαια οπως ειναι λογικο μετα απο 2 χρονια σχεσης εγω αρχισα να βαριεμαι και νομιζω οτι ο κυκλος με αυτον τον ανθρωπο εχει κλεισει.προσπαθησα να μιλησουμε αλλα καθε φορα που παω να του το πω κομπλαρω...δηλιαζω!!δεν μπορω να του ζητησω να χωρισουμε!!ακομα τον αγαπαω και θα τον αγαπαω για παντα γτ εχουμε δεθει συναισθηματικα παρα πολυ αλλα οσο και να προσπαθουμε να το ξαναβρουμε δεν γινεται.δεν ξερω τι να κανω!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Ε, όχι! Λογικό δεν είναι μετά από δύο χρόνια σχέσης να βαριέσαι. Πες μας ότι βαριέσαι να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τη σχέση σου, να το καταλάβουμε. Με αυτή τη νοοτροπία, σχέσεις δεν κρατιούνται αγαπητή μου. Αν σου έχει τελειώσει το συναίσθημα για το σύντροφο σου, αποδέσμευσε τον πάραυτα.
Πες τα ρε 'σύ. Αλλά καμιά φορά δεν βαριόμαστε την σχέση μας ή τον άλλον αλλά τον εαυτό μας γιατί τον αφήνουμε στάσιμο. Η νέα σχέση/γνωριμία αλλάζει κάπως τα δεδομένα και ξαναπαρουσιάζουμε το παλιό μας εαυτό για νέα φορά. Λέμε τις ιστορίες που ξέρουμε ήδη κι έχουμε πει καμιά εκατοσταριά αυτιά και να στα νέα άτομα δεν χρειάζεται να ντραπούμε για την στασιμότητά μας. Είναι δύσκολο να παραμένεις με το ίδιο άτομο, χρειάζεται νέες ιστορίες άρα κι εσύ να ξεβολευτείς και να κάνεις νέα πράγματα, να μεταμορφώνεσαι σε έναν νέο εαυτό. Οπότε αντί να παλέψει κάποιος με την ανεπάρκεια που νιώθει κατηγορεί τον άλλον και πάει παρακάτω. Δεν φταίνε αυτοί, είναι η λογική μοιρά που στην τελική όλοι το κάνουν. Υ.Γ. Με φειδώ για τα πάντα ή έστω για όσο ζω και δεν πάθω άνοια. Με μέτρο.
Εμ αγαπητή Fur-fulo πες τα επειδή μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με αυτά που διαβάζω από καιρού εις καιρόν.Δηλαδή από κανάρα σε κανάρα αρκεί να λέμε ότι "έχουμε σχέση" μην μας πούνε και τίποτα τσουλιά. Κατά τ'άλλα η σοβαρότης μας έφαγε. Ρε οι σχέσεις θέλουν και λίγο προσπάθεια! Άμα παρατάμε έτσι στην πρώτη δυσκολία ποτέ δεν θα χτίσετε τίποτα.
Scroll to top icon