ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.12.2017 | 10:02

This is the reality.

Οταν εχεις γενέθλια......αλλά δεν έχεις facebook γιατι το έκλεισες εδω και ενα χρόνο και αποτοξινωθηκες απο αυτό......εχει ενδιαφέρον πως σε θυμήθηκαν 3-4 άτομα μόνο, απο εκεί που λαμβανες 70-80 μηνύματα και άλλες τόσες ευχές στον "τοίχο". Αυτό είναι και το δωράκι μου φέτος που μπαίνω στα πρώτα -αντα: Ενα βήμα πιο κοντά σε μια πιο ουσιαστική, αληθινή, καθαρή και ανόθευτη ζωή.Χρόνια μου πολλά λοιπόν. :-)
3
 
 
 
 
σχόλια
Χρόνια πολλά λοιπον με υγεία και ευτυχία και ας κάνουμε όλοι μια πρόποση για εκείνες τις πολύτιμες 3-4 σχέσεις που αξίζουν πιο πολύ από χιλιάδες απρόσωπες κενές ιντερνετικές! Chears!
Χρόνια σου πολλά.Δε σκαμπάζω πολλά από το φαψεβοοκ (sic), αλλά νομίζω αφού το ίδιο σε ειδοποιεί για τα γενέθλια κάποιου, οι τύποι απλά αντάλλασαν ευχές μαζί σου επειδή η εφαρμογή τους τα θύμιζε.Αυτά που σου ευχήθηκαν όσοι σε θυμήθηκαν είναι αυτά που αξίζουν.
Scroll to top icon