ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.12.2017 | 21:54

Κενό

Πριν περίπου ένα χρόνο τελείωσα τη σχολή μου. Μια σχολη που έμεινα κυρίως για τους γονείς μου και γιατί δεν εβρισκα ποια ήταν η κλίση μου. Οπότε αποφάσισα να πάρω το πτυχίο. Όταν τέλειωσα είπα ότι θα κάτσω να σκεφτώ ήσυχα τι θέλω από τη ζωή μου. Τελικά σχεδόν ένα χρόνο μετα δεν έχω ιδέα τι θέλω από τη ζωή μου. Το πτυχίο ούτε αποκατάσταση μπορεί να μου προσφέρει ούτε μου αρέσει και το επαγγελμα. Από την άλλη πρέπει να δουλέψω, αρκετά εχω φορτωθεί στους γονείς μου. Όμως οκ βρισκω πχ σε μια καφετέρια όπως πολλοι στην ηλικία μου. Και μετά? Ποιοι θα είναι οι στόχοι μου? Πως θα πληρώνω τη ΔΕΗ? Αφου επαγγελματικά δε θα υπαρχει καποια εξέλιξη. Έχω απελπιστεί με αυτή την κατάσταση. Ολοι, ομως ολοι στις παρεες μου εχουν αποφασισει τι θελουν να κανουν και εγω σαν τον χαζο καθομαι και περιμενω τι? Ουτε και εγω ξερω..
1
 
 
 
 
σχόλια
Αν είσαι άντρας και δεν έχεις πάει στρατό να πας. Θα σου δώσει την ευκαιρία να σκεφτείς παραπάνω. Γενικά τώρα κανένας νέος μετά το πτυχίο δε ξέρει ακριβώς τι θέλει να κάνω. Αφού δε σου αρέσει η σχολή ψάξε για κάποιο μεταπτυχιακό που ίσως σε ενδιαφέρει... Αν όχι, μπορείς να δώσεις κατατακτήριες για κάποια άλλη σχολή. Όσον αφορά για δουλειά δε χρειάζεται να αγχώνεσαι. Γενικά προσπάθησε να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν, εθελοντισμό, γυμναστική και σιγά σιγά θα βρεις μια άκρη. Αλίμονο αν όλοι μας από τα 22-23 ξέραμε τι θέλαμε.
Scroll to top icon