ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.12.2017 | 01:37

Σε σχεση μαζι μου πήρε δωρο σε αλλη

Εχω στεναχωρηθεί πολυ..με το αγορι μου δουλευουμε στο.ιδιο περιβαλλον..τις προάλλες μια κοπελα τον εξυπηρετησε με το αμαξι γιατι το δικο του χαλασε και τον πήγε σπίτι του..ηταν μακρινή αποσταση και δεν του πήρε χρήματα παρολαυτα...εκείνος για να την ευχαριστησει της πηρε δωρο ενα κολιε..για τα Χριστούγεννα.μου ειπε να μην θυμωσω αλλα να καταλάβω οτι το έκανε επειδή τον εξυπηρ τη σε...ομως νιωθω χαλια..να τον εμπιστευφω ή να του κανω λογο οτι με ενοχλει που αυτη του μιλάει συνεχεια? Οσες φορες βρισκόνται στη δουλεια αυτη τον φλερταρει..και εγω να καθομαι σαν τον μπουφο και να κοιταω...τι λετε εσεις? Η κινηση αυτη τι δείχνει?
12
 
 
 
 
σχόλια
Fabinas, η εξομολογουμένη σίγουρα ξέρει καλύτερα από εμάς το τι της συμβαίνει, απλά σύμφωνα με αυτά που μας παρουσιάζει κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα, που όπως βλέπεις συμφωνούν αρκετοί με τη θέση μου. Σε αυτό που αναφέρεις, δηλαδή αν η αξία του κοσμήματος είναι μεγάλη ή μηδαμινής αξίας, στα μάτια μου ως κοπέλα η κίνηση αυτή φαίνεται ερωτική με προσδοκίες και όχι κάτι απλό. Έχεις δίκιο που λες που γράφω πως θα αντιδρούσα εγώ αν μου συνέβαινε αυτό και όντως έβαλα τον εαυτό μου στη θέση της και το ένιωσα. Η συνέχεια δεν σε προβληματίζει; Λέει ότι η άλλη κοπέλα συνεχίζει μπροστά της και φλερτάρει με τον δικό της. Και από ό,τι φαίνεται τα θέλει και ο πισινός του και του αρέσει όλο αυτό, γιατί αν πραγματικά ήθελε να κρατήσει αποστάσεις δεν θα έδινε το δικαίωμα πρώτα με το κολιέ και έπειτα με τα συνεχόμενο παιχνίδι κυνηγητού.
Σόρυ, ρε κορίτσια, από ότι κατάλαβα ο ίδιος πήγε και το είπε στην κοπέλα. Πως υποθέτουμε πράγματα χωρίς ΑΛΛΑ δεδομένα; Δηλαδή θέλει να φλερτάρει και ίσως να κερατώσει και μιλάει για το κολιέ απλά και μόνο για ξεκάρφωμα στην κοπέλα του;Εντάξει, πιθανό, ίσως και να έχετε δίκιο, αλλά φτάνετε στο συμπέρασμά σας χωρις περισσότερα στοιχεία. Νομίζω ότι παραμπλέκεστε στο ζήτημα και προβάλετε τη δική σας αντίδραση, αν σας συνέβαινε αυτό με την εξομολογ.Το ότι η άλλη του μιλάει και τον φλερτάρει είναι άποψη, εντύπωση, εκτίμηση της εξομολογούμενης. Όχι απαραίτητα λανθασμένη, αλλά δεν αφορά το αγόρι, ούτε αναφέρεται κάτι άλλο ύποπτο από την πλευρά του αγοριού.
Τα πράματα πιστεύω ότι είναι ξεκάθαρα και δεν χρειάζονται περαιτέρω στοιχεία για να διαφωτιστεί το θέμα. Ο τύπος τρέφει κάποιες ελπίδες για τη κοπέλα που τον εξυπηρέτησε με το αυτοκίνητο ( του άρεσε ), εκείνη τον φλερτάρει και φαίνεται να γίνεται από πριν ( έδωσε εκείνος το δικαίωμα ), το κολιέ είναι ατράνταχτο στοιχείο που της δίνει το πράσινο φως να έρχεται όλο και πιο κοντά του και εκείνος ρίχνει στάχτη στα μάτια στην εξομολογούμενη. Θεωρεί ότι επειδή της ''εξήγησε'' για το κολιέ, ότι είναι καλυμμένος από δικαιολογία.
Rosestar, ο,τι γράφεις είναι δικές σου υποθέσεις για τα κίνητρα του αγοριού. Δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ άλλο στοιχείο για τη συμπεριφορά του, εκτός του δώρου. Που δεν ξέρουμε τι αξία έχει, αν στην κοπέλα του κάνει αντίστοιχα ή μη δώρα, αν η κοπέλα του είναι υπερβολικά ζηλιάρα (που εμένα έτσι μου φαινεται, αλλά ελλείψει της πλευράς του αγοριού της ΔΕ ΤΟ ΦΕΡΝΩ ως επιχειρημα). Έχουμε μόνο μια μονοδιάστατη (το αγόρι μου μάλλον δε με θέλει) και μονόπλευρη (αύτη είναι η διήγησή μου) εξομολόγηση και εσύ απλά συντασσεσαι χωρίς ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.Γιατί απλά προβάλεις τον εαυτό σου στη θέση της εξομολογ. και έτσι θα σκεφτόσουν κι εσύ.
1. Είναι στον ίδιο χώρο εργασίας και οι τρεις. Μπορεί να φτάσει στ' αυτιά της γράφουσας ότι ο δικός της έκανε δώρο στην άλλη.Οπότε, τον βρίσκω προνοητικό που της είπε για το δώρο.2. Ένα κολιέ μπορεί να το παρερμηνεύσει και η τρίτη κοπέλα. Είναι περίεργο δώρο για μια βενζίνη. Υπάρχουν πιο ουδέτερα δώρα που θα έδειχναν ότι προσέχει και το τι νιώθει η κοπέλα.3. Ναι, επειδή έχουμε μια ελλειπή και μεροληπτική αφήγηση: βρίσκω άδικο να λέει ότι η άλλη κοπέλα τον φλερτάρει κι ο δικός της... 4. Βέβαια, μπορεί να είναι αθώος. Αλλά το να σου λέει κάποιος να «μη θυμώσεις» συνήθως έχει σαν συνέχεια κάτι που πρέπει να θυμώσεις, κάτι που κι ο ίδιος να θύμωνε. Αντί να της ζητάει να καταπιεστεί, ας έλεγε να συζητήσουν ανοιχτά κι ας ζήταγε την γνώμη της. Τα ζευγάρια που αμφότεροι δεν υπολογίζουν τα θέλω, τις ανάγκες και τα συναισθήματα του άλλου δεν έχουν καλό προγνωστικά. Άποψή μου εννοείται κι όχι καθολική αλήθεια.
Δεν έχω να πω κάτι στο σχόλιό σου, εκτός το ότι συμφωνώ ότι θα έπρεπε να το συζητήσουνε πριν της κάνει δώρο. Από την άλλη εμείς οι άντρες είμαστε λίγο χάπατα και λειτουργούμε παρορμητικά.Ξαναλέω. Μπορεί να έχετε δίκιο. Μπορεί και όχι. Η εξομολόγηση ελλείπει περαιτέρω γεγονότων (εκτός του δώρου) που θα μας καθοδηγούσε να ψυχολογησουμε το αγόρι της εξομολ.
Ο δικός σου δεν είναι ευγενικός: ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ. Βασικά δεν είναι δικός σου. Θα ήθελες να είσαι στα επόμενα 10 χρόνια με κάποιον που δεν σε σέβεται; Γιατί αφενός κάτι παίζει με την άλλη( κολιέ;;;; ) και από την άλλη σου λέει και τι να νιώσεις. Φιλενάδα να θυμώσεις, να του κάνεις του σπάσεις τ' ακριβά του γυαλικά- μόνο ό,τι έχει με χρήμα τσούζει τέτοιους τύπους- και να φύγεις. Θα πονέσεις πες λίγους μήνες μέχρι να συνηθίσεις τα νέα δεδομένα- θα κρατάμε συντροφιά- αλλά θα νιώσεις να επιστρέφει η αξιοπρέπειά σου. Ανεκτίμητο.
Πού κολλάει τώρα να της δωρίσει κόσμημα ενώ έχει σχέση μαζί σου; Πιστεύω ότι έχουν αναπτυχθεί ερωτικά συναισθήματα και σου χρυσώνει το χάπι. Από τη στιγμή που τους βλέπεις να φλερτάρουν μπροστά σου κιόλας, γιατί δεν αντιδράς; Σου αξίζει δηλαδή όλο αυτό;
Πες τα Χρυσόστομε.. κολιέ της χάρισε, όχι κάνα γλαστρακι με κάκτο!!.. κοπελιά σου λέει μπαρούφες..έστω κι αν αυτό παρατίθενται, πάλι μπαρούφες είναι!!..αν σου πει μπαρούφες και για το φλερτ, σήκω φύγε πριν τρελαθείς..το ψέμα τρελαίνει.
Scroll to top icon