ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.12.2017 | 01:30

ΝΙΩΘΩ ΠΛΗΡΗΣ.

Ειμαι 24 σε λιγο καιρο θα παρουσιαστω,τα εχω καλα με τους δικους μου, εχω ολοκληρωσει τις σπουδες μου, εργαστηκα, εκανα σχεσεις , πονεσα , ερωτευτηκα,γαμησα γυναικες , εκανα φιλους, πονεσα απο φιλους, πλεον δεν εχω φιλους και ειμαι χαρουμενος οχι γιατι δεν εχω φιλους αλλα επειδη εχω μαθει να περανω και μονος μου καλα. βαρεθηκα την ζηλεια την κακια και το κοτσομπολιο. Απομακρυνθηκα απο τον κολλητο μου επειδη καταλαβα πως λεει πραγματα πισω απο την πλατη μου .. ποιος ; σε ποιον ; σε μενα.. εγω που του σταθηκα στις ποιο δυσκολες καταστασεις,μεχρι και τωρα το επιβεβαιωσα συναντηθηκαμε τυχαια , και καταλαθος ειπε κατι που σιγουρα δεν του το ειχα πει. αλλα το ειχα πει σε αλλα ατομα. αρα τρωνε ακυρο και αυτοι. Ωρες ωρες θελω να χαθω να μη με γνωριζει κανενας,Ο στρατος ειναι η καταληλη στιγμη. Θα παρουσιαστω χαρουμενος ειναι κατι που το θελω αλλωστε. Μακρια απο ανθρωπους γεματους ζηλεια και αρνητικη αυρα.Καλα χριστουγεννα σε ολους να τα εχετε καλα με τους δικους σας και ας το παιζουν δυσκολοι καποιες φορες.στην τελικη ,αυτοι θα ειναι παντα διπλα σας και θα σας κανουν να νιωθεται χαρουμενοι ! Να περανατε ομορφα. και οσοι/ες νιωθεται μονοι πολεμιστε το ειναι ωραιο πραγμα η μοναξια οταν ξερεις πως να την κανεις συμμαχο σου.Θα ανακαλυψεις πολλα πραγματα για τον ευατο σου , οπως και θα εμπλουτιστεις με γνωσεις.Να ειστε χαμογελαστοι και αφηστε τους αλλους να σκανε απο τη ζηλεια τους ενω ξερουν οτι ειστε μονοι αλλα επειδη ξερουν πως ειστε αληθινοι αρα ειναι αληθινο καια το χαμογελο σας υπο αυτες τις συνθηκες.
4
 
 
 
 
σχόλια
Προς Ashley,Δεν μάλωσα κανέναν, απλά έκανα μια προσωπική παρατήρηση ως γυναίκα σε αυτά που προβάλλετε εσείς ως άντρες. Ο τρόπος πολλές φορές που γράφουμε ή εκφραζόμαστε αδικεί το τελικό μήνυμα που θέλουμε να μεταδώσουμε. Επειδή αν κατάλαβα είσαι άντρας, δεν μπορείς να καταλάβεις τη ψυχοσύνθεση μιας γυναίκας όταν ακούει κάτι τέτοιο. Και ναι μπορεί κάποιες να μην ενοχληθούν, αλλά κάποιες άλλες που είμαι μέσα και γω, το είδα ότι είναι άσχημο και γενικά απαξιώνει το γυναικείο πληθυσμό και τσουβαλιάζονται όλες ως φθηνές. Στα δικά μου μάτια είναι σαν να έχουμε ένα ωραίο πιάτο με ποικιλία αλλά βρίσκεται μια μύγα πάνω και χαλάει όλη την όμορφη εικόνα του σερβιρίσματος. Πιστεύω ότι η ελληνική γλώσσα είναι αρκετά πλούσια και υπάρχουν πολλά ρήματα για να αντικαταστήσουν αυτό το ευτελές ρήμα που είναι πλέον αηδιαστικό να χρησιμοποιείται παντού.Φιλικά και από μένα.
Η εξομολόγησή σου φαίνεται ειλικρινής και συμφωνώ σε αυτά που γράφεις αλλά η φράση σου '' γ@μησα γυναίκες'' φαίνεται αρκετά αλήτικη και απαξιωτική ως προς το γυναικείο φύλλο. Είμαι κοπέλα μεγαλύτερή σου και αυτό δεν ακούγεται καθόλου ωραίο. Μπορούσες κάλλιστα να πεις γνώρισα πολλές γυναίκες και πληγώθηκα ίσως, αλλά αυτό το ρήμα χτυπάει πολύ άσχημα σαν να ήταν οι άλλες κούκλες του σεξ και υποκείμενα και εσύ ο μάγκας της ιστορίας.
Καλησπερα, Με συγχωρεις για αυτο, τωρα που το ξαναδιαβαζω και επειτα απο την αναφορα σου προς το σχολιο μου , ναι εχεις απολυτο δικιο, δεν ειχα σκοπο να δειξω καποιο ειδος μαγκιας η να απαξιωσω εσενα προσωπικα η την καθε γυναικα ξεχωριστα,δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος,απλα μου βγηκε πολυ αυθορμητα χωρις να καθησω να σκεφτω. Σε ευχαριστω για την επισυμανση σου. Να περνας ομορφα !
Προς Γεια σου,Όχι δεν προβλήθηκα εγώ προσωπικά, απλά έκανα μια παρατήρηση γιατί μου χτύπησε άσχημα στο μάτι αυτή η φράση που πιστεύω ασχήμισε κάπως το κείμενό σου. Ναι έχεις δίκιο σε πολλά που αναφέρεις, αλλά αυτό έπρεπε πιστεύω να τυπωθεί αλλιώς. Να περνάς και συ καλά!
Scroll to top icon