ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.12.2017 | 17:25

Τι να κάνω ;

Αγαπημενοι μου lifαδες , Θελω να ακουσω τη γνωμη σας! Αφου ξεμπερδεψα με σπουδες ιατρικης και αγροτικο το 2009 στα 26 μου , το 2010 φευγω στο εξωτερικο για ειδικοτητα και μονιμη εργασια οπου συνεχιζω να ζω και να εργαζομαι μεχρι σημερα . Πριν απο 4 χρονια παντρευτηκα εναν υπεροχο ανδρα, συναδελφο μου , με τον οποιο χωρισαμε εντελως φιλικα πριν απο 5 μηνες και διατηρουμε αριστες σχεσεις καθως δουλευουμε μαζι και....ειμαι εγκυος στο παιδι του . Παρολο που δεν θελαμε πλεον να ειμαστε μαζι , θελαμε και οι 2 πολυ να αποκτησουμε ενα παιδακι και τον τελευταιο χρονο καναμε προσπαθειες. Η τελευταια ( και μοιραια) ηταν το βραδυ πριν φυγει οριστικα απο το σπιτι μας . Οποτε voila εγω σημερα 6 μηνων εγκυος . Τον προηγουμενο μηνα γνωρισα στην καφετερια που ειναι κοντα στο νοσοκομειο που εργαζομαι ενα στρατιωτικο 38 χρονων ο οποιος μου επιασε κουβεντα , με ρωτησε για το > οπως αποκαλεσε το μωρο μου και αφου εμαθε οτι εχω χωρισει μου ζητησε να ανταλλαξουμε fb , κινητο και να βγουμε το επομενο βραδυ . Επειδη αποδειχτηκε γνωστος μιας συναδελφου μου που με διαβεβαιωσε οτι ειναι εξαιρετικο παιδι , αποφασισα να βγω μαζι του . Και να ξαναβγω και να ξαναβγω και να ξαναβγω ωσπου χθες το βραδυ συμφωνησα να κανουμε σχεση με την κοιλια μεχρι απεναντι. Εδω να σημειωσω οτι απο την πρωτη στιγμη ειναι πολυ περιποιητικος μαζι μου και ενδιαφερεται για την εγκυμοσυνη και το μωρο . Το ερωτημα μου ειναι το εξης : γιατι επελεξε εμενα ? Μου λενε προ και μετα εγκυμοσυνης οτι ειμαι πολυ ομορφη αλλα το γεγονος οτι ειμαι εγκυος και σε 2 μηνες μαμα ειναι σημαντικο και δυσκολο για εναν ανδρα ο οποιος δεν ειναι καν ο πατερας . Λετε να παιζει κατι αλλο ? Πως γινεται ομως να υποκρινεται τετοια καλοσυνη και χαρα οταν με βλεπει ? Ποτε δεν με πιεσε για σεξ και τετοια . Εγω πηρα την αποφαση και δοκιμασαμε πεοσεχτικα και ηταν πραγματικα υπεροχα . Τι να κανω ; Να συνεχισω ? Ο πρωην συζυγος μου δεν εχει κανενα προβλημα με το ολο σκηνικο .
9
 
 
 
 
σχόλια
Να τσιμπήσεις το μάγουλό σου για να ξυπνήσεις και να κάνεις ό,τι ακριβώς θα έκανες αν δεν ήσουν έγκυος! Βρήκες δύο άντρες χωρίς κόμπλεξ και κολλήματα και δεν μπορείς να το πιστέψεις! Η εξομολόγησή σου είναι αισιόδοξη ειδικά αν πρόκειται για κάποιον έλληνα αλλά και σε κάθε περίπτωση! Ακόμα και να μη γίναμε σουηδία υπάρχει ελπίδα μόνο που πηγαίνουν έλληνες εκεί και μας μεταφέρουν τις εμπειρίες τους όπως εσύ (baby steps :-) )! Καλή λευτεριά και κάθε ευτυχία!
Tι να κάνεις; ρωτάς! Να προχωρήσεις με τον άνθρωπο αυτό (που έχεις κι έξωθεν καλή μαρτυρία ότι είναι σωστός) και με το καλό το μωράκι σου! Βρήκες δύο ακομπλεξάριστους άντρες και φτύνεις τον κόρφο σου ε; Λες "δεν μπορεί να έχουμε γίνει Σουηδία". Κι όμως. Υπάρχει ελπίδα! :)
Λοιπόν. Η απόδειξη ότι τα σχόλια επηρρεάζονται από τα προηγούμενα σχόλια κι όχι μόνον την ανάρτηση την ίδια. Δεν πρόσεξα επακριβώς ότι η εξομολογούμενη αναφέρει ότι έκανε ειδικότητα και διέμεινε (και ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΕΝΕΙ) στο εξωτερικό! Οι πιθανότητες λοιπόν είναι και οι δύο ακομπλεξάριστοι άντρες να είναι αλλοδαποί. Κρίσιμη λεπτομέρεια... :DΑυτό βέβαια αυτομάτως σημαίνει ότι1.δεν γίναμε Σουηδία2.τα σχόλια αντανακλούν την παγιωμένη πεποίθηση ότι Σουηδία δεν θα γίνουμε ποτέ :)3.δεν πρέπει καμμία γυναίκα εν Ελλάδι να ελπίζει ότι θα την αποδεχθούν ούσα έγκυο ως ερωτικό αντικείμενο πόθου ούτε οι άντρες ούτε οι άλλες γυναίκες (πόσο θλιβερό...) Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα εξομολόγηση. Εξαιρετικά πολύ.
Αγαπητή μου, συμφωνώ με όσα λες και για την πιθανότητα να υπάρχει μία άλλη αντίληψη λόγω της αλλοδαπότητας των ενδιαφερομένων. Αντί μακροσκελούς ανάλυσης, νομίζω ότι το θέμα είναι απλούστατο: όταν όλα τα εμπλεκόμενα ''μέρη'' συμφωνούν και δεν έχουν θέμα, παρέλκει καθετί άλλο. Δλδ όταν δεν έχουν οι ίδιοι πρόβλημα, θα κάνει πίσω η εξομολογούμενη επειδή εγώ θα της εκφράσω τις αντιρρήσεις μου που βασίζονται στις απόψεις της θειας μου της Μαγδάλως ή του μπάρμπα μου του Μήτσου;
Scroll to top icon