ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.12.2017 | 00:53

Φοβαμαι

Καλησπερα. Χψρισα πριν λιγο καιρο απο των δυο ετων συντοφο μου. Με χωρισε δηλαδη. Χωρις καβγαδες κλπ. Απλα τελος. Απο τοτε σκεφτομαι συνεχεια οτι αρνουμαι να παω παρακατω. Σκεφτομαι οτι θα τον περιμενω,θα ελπιζω σε μια επανασυνδεση,θα περασουν τα χρονια και θα ξυπνησω μια μερα και αυτος θα παντρευεται και εγω θα περιμενω ακομη. Σκεφτομαι τη ζωη μου στο μελλον και νιωθω οτι τον προδιδω. Οτι κανεις δε θα παρει τη θεση του αφου ηταν ο ενας και οτι αν θα προχωρησω στο μελλον,θα ειναι σαν να τον προδιδω. Δε θελω να κολλησω, δε θελω να υποφερω χρονια γι'αυτον..αλλα δε θελω να παω παρακατω. Αυτον θελω.
3
 
 
 
 
σχόλια
Σε καταλαβαίνω και σου εύχομαι καλή δύναμη. Αν σε χώρισε αυτός δεν έχει καμία αξία να τον παρακαλάς. Αν και δεν μας αναφέρεις την αιτία χωρισμού, κατά πάσα πιθανότητα όπως καταλαβαίνω, του τέλειωσε όλο αυτό που είχατε και πρέπει να το αποδεχτείς. Ο πόνος σου είναι μεγάλος και φρέσκος για αυτό η πληγή σου πονά. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αν ο άλλος δεν μας θέλει, δεν γίνεται με το ζόρι. Δύο άτομα απαρτίζουν το ζευγάρι και όχι ένας. Είναι σκληρό αλλά καλύτερα που ήταν ειλικρινής παρά να πληγώνεσαι περισσότερο μελλοντικά μαζί του με ίσως κάποια απιστία, ψυχολογική βία κτλ.
Λίγο εγωισμό και τσαγανό θέλει να αντιμετωπίσεις μια τέτοια κατάσταση.Σκέψου πως αυτός ο άνθρωπος δε σε θέλει πια στη ζωή του. Γιατι εσύ να χάνεις την αυτοεκτίμησή σου? Ύψωσε και εσύ τον εγωισμό σου. "Αν δε με θέλει 1 δε τον θέλω 10". Υπάρχουν αλλού πορτοκαλιές, π κάνουν πορτοκάλια πιο πολύ του γούστου σου.
Scroll to top icon