ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.12.2017 | 22:16

Τα έχω γ*μ*σει όλα....

25 χρόνια σ αυτόν τον κοσμο είμαι απογοήτευση με πόδια.. Πριν από λίγα χρόνια διαγνωστηκα με οριακή διαταραχή προσωπικότητας και διπολική διαταραχή... Μετά από αυτό όλοι με παράτησαν.. Τόσα χρόνια ήμουν τυφλή έκανα την πάπια έλεγα ψέματα συνέχεια κρυβομουν από όλους και όλα, απλά πέρναγα καλά για λίγο χρονικό διάστημα... Τώρα που προσπαθώ προς το καλύτερο και να σταθεροποιησω τις διαταραχές μου, που σταμάτησα να ψεύδομαι όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο... Η χρόνια κατάθλιψη μου με πνίγει, δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα ούτε να φροντίσω τον εαυτό μου, μένω μόνη μου σε μια απομακρυσμενη περιοχή χωρίς συγκοινωνία δεν έχω κανέναν να μιλήσω νιώθω πλέον ανύπαρκτη... Ούτε να βγω δεν μπορώ εδώ που μένω κ όσο και να προσπαθώ δεν γίνεται τίποτα.... Φέτος ήταν τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου... Ειχα μόνο ένα δώρο κ αυτό από την μάνα μου, έφαγα mac and cheese μόνη μου βλέποντας το home alone, ενώ όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι σ αυτόν τον κοσμο τρώγανε ωραία φαγητά και περναγαν όμορφα με οικογένεια και φίλους... Ξέρω ότι κάνεις δε θα διαβάσει το κείμενό μου γιατί είμαι αόρατη... Αλλά άμα το διάβασεις τυχαι@ αγνωστ@ σε παρακαλώ άμα γνωρίζεις άτομο που να πάσχει από κάποια από τις παραπάνω διαταραχές μην τον αφήσεις στο περιθώριο γι αυτόν τον λόγο. Άνθρωποι είμαστε κ εμείς και δυστυχώς με πιο έντονα συναισθήματα από τους άλλους.. Αυτό που περνάω δεν το εύχομαι ούτε στο χειρότερο εχθρό μου.. Ελπίζω το 2018 να είναι λίγο καλύτερο για εμένα... Αλλά δεν το νομίζω...
4
 
 
 
 
σχόλια
Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τα προβλήματά μας και του καθενός το πρόβλημα του φαίνεται πιο τεράστιο από όλων των άλλων. Είναι ανθρώπινο να συμβαίνει αυτό. Ευτυχώς έχεις πάρει διάγνωση και αγωγή κι αυτό σημαίνει ότι η πορεία από δω και μπρος θα είναι μόνο πάνω. Και πολύς κόσμος είναι μόνος του. Να είσαι σίγουρη. Τουλάχιστον έχεις την μάνα σου που σε αγαπά και σε φροντίζει. Άλλοι δεν έχουν ούτε αυτό. Σου εύχομαι το 2018 να σε βρει νικήτρια. Και θα σε βρει επειδή η μάχη σου τώρα γίνεται με τα όπλα που χρειάζεσαι.
Εγώ έχω ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και έτυχε τώρα μέσα στα Χριστουγεννα και η περιόδος και κλαίω κάθε μερα. Πέρασα τα Χριστουγεννα κλαίγοντας παρότι κατέβασα το "elf". Από μοναξιά τα παω περιφημα. Ουτε ενα τηλ για εορταστικό καφέ από γνωστους και " φίλους". Όλο "θα κανονίσουμε" μου αραδιαζαν.
Γλυκιά μου, πίστεψε με πολλοί θα ήθελαν να έβλεπαν home alone και να τρώνε mac and cheese αντί να είναι κάπου έξω με ανθρώπους που δεν πολυσυμπαθούν καν ;) Αξίζεις πολλά γιατί είσαι μαχήτρια και δεν αφήνεις το πρόβλημα να σε καταβάλλει. Το 2018 σου εύχομαι να είναι τέλεια χρονιά για σένα.
Εσύ γνωρίζεις την διάγνωση.Εσύ πλέον κάνεις τον αγώνα σου για να αντιμετωπίσεις τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει η οριακή διαταραχή προσωπικότητας και η διπολική διαταραχή.Εσύ, για εσένα πάνω από όλα θα πρέπει να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες.Στο κούτελο δεν το γράφεις. Νέα δραστηριότητα, νέες γνωριμίες, αλλαγή καταστάσεων. Προσπάθησε.
Scroll to top icon