ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.12.2017 | 02:00

Κορίτσια..

..σας ξενερώνει που οι κιθαρίστες έχουν μακριά νύχια; Το έχω αποδεχτεί και συνηθήσει χρόνια τώρα και δεν το διαπραγματεύομαι, αλλά θα ήθελα να μου πείτε..
15
 
 
 
 
σχόλια
:)Πρώτον οι κιθαρίστες έχουν περιποιημένα χέρια (και νύχια). Δεύτερον οι κιθαρίστες συνήθως έχουν ωραία (πολύ ωραία!) χέρια. Τρίτον οι κιθαρίστες ως καλλιτέχνες έχουν άλλου είδους ευαισθησίες που είναι από μόνες τους πολύ ελκυστικές.Τέταρτον τα νύχια είναι πολλαπλώς χρήσιμα κι αισθησιακά...πόσα μπορείς να κάνεις μ'αυτά...μμμμ....Βέβαια προσωπικά βρίσκω τον Brian May πχ. κουκλί ζωγραφιστό και τα χέρια του συγκεκριμένα ποίηση απο μόνα τους. :)
Επιτέλους, μίλησε και κάποιος γνώστης του θέματος.Μα μου έκανε εντύπωση η αντίδραση όλων και δίστασα να καταθέσω την εμπειρία μου με κιθαρίστα. Επαυξάνω για τα πολύ ωραία περιποιημένα χέρια/νύχια και την ικανότητα χρήσης τους. :) Για τον εγκέφαλο δε σχολιάζω και πολλά, γιατί εκεί αλλάζει άρδην η άποψη μου, για το συγκεκριμένο άτομο πάντα.Χρόνια πολλά Καραβάν' (Ξερολάν)!!!Χρόνια πολλά κόζζζμε ολούθε!!!
Πρωτον,μην ορκιζεσαι..Δευτερον,συμφωνω κ βαζω κ τους πιανιστες..Τριτον,οτι λογω "ευαισθησιας του καλλιτεχνη" θα ανεχτω την μπιχλα του??? #NOT! (που λεν κ στο χωριο μου)Τεταρτον ,η χρησιμοτητα τους ειναι μεγαλη δεν λεω..Προσωπικα δεν το βρισκω σεξυ στα ρσενικα..
Καλέ ποιός μίλησε για μπίχλα; Aπό πού κι ως πού επειδή έχει μακρύτερα νύχια στο ένα χέρι είναι μπίχλας ο άνθρωπος; Ξέρω άλλους με κομμένα με το μπαλτά νύχια που είναι μπίχλες γενικώς. Δεν είναι το νύχι που υποδηλώνει την μπιχλίαση. Αυτά είναι θέματα παιδείας. {πιανίστες: hardcore βίτσιο! Ξέρω και το λέω. Όμως και πυροβολημένοι όσοι πάνε σε επίπεδο σολίστ επειδή είναι το σύστημα πολύ...άστα να πάνε.}
Ναι οκ,συμφωνω ...Αλλα δεν καταλαβα που κολλαει το τριτον (σου)Δεν ειπε κανεις οτι οι κιθαριστες ως καλλιτεχνες δεν εχουν ελκυστικες ευαισθησιες..Ετσι οπως το διαβασα καταλαβα οτι επειδη εχουν τις ελκυστικες τους ευαισθησιες ,ας προσπερασουμε κατι που ενδεχομενως μας ενοχλει..
Το ένα χέρι αντρικό και τ'άλλο να θυμίζει γυναικείο. Ειδικά αν τα αφήνεις μακριά από μικρός, πλέον παίρνουν άλλο σχήμα και διαφέρουν πολύ. 'Ασε που θέλουν συνέχεια λιμάρισμα και καθάρισμα για ευνόητους λόγους.Πένες και πάλι πένες.
Απο τη στιγμή που δεν το διαπραγματευεσαι, γιατί το σκέφτεσαι; Είναι απαραίτητα για τη δουλειά σου ή την ενασχόληση σου. Εξάλλου απ' όσο ξέρω, τα περιποιειστε, δεν προκαλούν και τόσο άσχημη εντύπωση. Προσωπικά, δε με ενοχλεί. Μου είχε τύχει στο παρελθόν να ερωτευτω κάποιον που παίζει κιθάρα. Οταν υπάρχουν όμορφα αισθήματα, αυτά είναι μικρές λεπτομέρειες.
Scroll to top icon