ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.12.2017 | 03:16

Εκδίκηση!

Γεια σας, Δυστυχώς δεν υπάρχουν άγγελοι ούτε χριστιανική αγάπη .Όταν πριν λίγο καιρό μετά από τρεισήμισι χρόνια σχέσης ζήτησα από την κοπέλα μου να προχωρήσουμε αυτή με απεριψε διότι δεν ήταν έτοιμη και μικρή για αυτό το βήμα όπως είπε στα 29.Εκτος αυτού μου αποκάλυψε ότι δεν της αξίζω γιατί σε μία στιγμή αδυναμίας με απάτησε.Τελοςπαντων χωρίσαμε βγήκε από τη ζωή μου δεν ξανασχοληθηκα και μετά από δύο και μήνες εμφανίστηκε παρακαλώντας με να την δεχτώ πίσω και να προχωρήσουμε σοβαρά γυρνώντας πίσω στο σπίτι μας και αφήνοντας το δικό της που είχε προλάβει να νοικιάσει και να επιπλώσει. Τελοςπαντων δεν την ένοιαζε να τα παρατήσει όλα και να δεχτεί να γυρίσει πετώντας τον εγωισμό της στην άκρη αποκαλύπτοντας μου ότι η απόφαση της να φύγει ενώ ήταν όλα τέλεια σε μια άψογη σχέση και το άσχημο φέρσιμο της την οδήγησε σε ψυχολόγο ψάχνοντας τα αίτια της ανισόρροπης συμπεριφοράς της .Μετά από αρκετή πίεση και σκέψη δέχτηκα να γυρίσει πίσω αλλά μόνο για ένα λόγο για να την εκδικηθώ έχει πλέον πλήρως μετακόμισει μαζι μου και πιστεύει ότι θα προχωρήσουμε και όλα καλά . Το να την απατησω που το έκανα ήδη αφού γύρισε δε μου λέει κάτι αφού φαντάζομαι δε λέει και σε αυτήν εφόσον το έκανε πρώτη χωρίς λόγο ρίχνοντας το δήθεν σε ψυχολογικα .Το ότι θα την διώξω και θα ψάχνεται ενώ αλλιώς τα περίμενε και αυτό λίγο μου φαίνεται .Θέλω κάτι καλό να τη στείλω για λίγο στο Δαφνί όπως πήγε να με στείλει αυτή για να μάθει στη ζωή της να φέρεται και να εκτιμάει λυπάμαι για αυτά που τη περιμένουν αλλά κατάφερε την αγάπη μου για αυτήν να την κάνει μίσος.
9
 
 
 
 
σχόλια
Λογικότατο. Θα γίνετε ακριβώς αυτό που μισήσατε. Ή μάλλον χειρότερος από εκείνη, γιατί στην περίπτωσή σας προσθέσατε το δόλο και την παράνοια. Αυτό που οι άνθρωποι καταπίνουν το δικό τους δηλητήριο με τον κουβά και νομίζουν ότι δηλητηριάζουν τους άλλους είναι διαχρονική αξία. Η χαρά της εκδίκησης διαρκεί λίγο. Κι όταν ξεθωριάσει θα ξαναμείνετε μόνος, γεμάτος πίκρα και σκοτάδι.
Έχεις σοβαρό πρόβλημα .,,Μπορεί να πληγώθηκες αλλά αυτό που κάνεις δεν δικαιολογείται με τίποτα.Μάθε στη ζωή σου να αποδέχεσαι την ήττα με αξιοπρέπεια .Αυτό που περιγράφεις είναι άρρωστο, τέτοια μορφής εκδίκηση νομίζω ότι ούτε το πιο νοσηρο μυαλό θα μπορούσε να σκεφτεί .Κοίταξέ το αυτό σοβαρά .Έχεις πρόβλημα .
Scroll to top icon