ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.12.2017 | 00:47

Και τι εγινε;

Είμαι 28 και ειναι 40 χρονών. Εχουμε σχέση 6 χρόνια. Είμαι σε φάση που θέλω εντονα να κάνω παιδί. Μου αρεσουν τα παιδια. Αυτος εχει 1 παιδι. Η μητερα μου λεει να μην κάνω οικογενεια μαζι του γιατι θα εχω υπο την επιβλεψη μου και το παιδι του που ειναι 12 χρονων και μενει με τον πατέρα του.
2
 
 
 
 
σχόλια
Το παιδί δεν είναι ένα φόρεμα που θα το αγοράσεις απ' την λαική και θα το πετάξεις. Επιφέρει ευθύνες. Σταματήστε να βιάζεστε να εκπληρώσετε τον εγωισμό σας και απολαύστε κάποια πράγματα.
Είναι καλό,όταν αποφασίζουμε να κάνουμε οικογένεια,να αναλαμβάνουμε την ευθύνη της επιλογής μας...Αυτό που περιγράφεις,είναι συνηθισμένο φαινόμενο της εποχής μας...νέα μοντέλα οικογένειας,διαφορετικά από αυτά του παρελθόντος...Το ότι είναι συνηθισμένο δεν σημαίνει βέβαια ότι είναι απλό...Αν υπάρχει θέληση όμως,υπάρχει τρόπος...Ααα...και κάτι τελευταίο...υποψιάζομαι ότι η επόμενη συμβουλή της μητέρας σου(σχετικά σύντομα),θα είναι να βρεις κάποια στιγμή,κάποιον άντρα χωρίς άλλες"υποχρεώσεις",για να δημιουργήσεις"υποχρεώσεις"με εκείνον...Εύχομαι ο τίτλος της εξομολόγησής σου,να μην είναι διακοσμητικός...αν πραγματικά έτσι νιώθεις,θα την βρείτε την άκρη... :)
Scroll to top icon