ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.1.2018 | 02:45

Πρωτοχρονιά Αθήνα

Είπα να μην κάτσω σπίτι για πρωτοχρονιά και είπα ας πάω βόλτα Σύνταγμα και να πάω Θησείο στην εκδήλωση του δήμου ΑθηναίωνΜηδέν αστυνομία, ως Έλληνας μειονότητα και εδώ και εκεί συλλήψεις για κλοπές από κάποιους διάσπαρτους αστυνομικούς.Ομάδες δέκα-δεκαπέντε μεταναστών-προσφύγων να φωνάζουν λες και είναι στο γήπεδο.Γύρω απ'το δέντρο όλα τα φυτά ρημαγμένα και παντού σπασμένα γυαλιά. Αστυνομία άφαντη. Και φωτιά να έμπαινε, τίποτα.Και καταλήγω στι απαράδεκτο του να μην έχει μέτρο και λεωφορεία για την εξυπηρέτηση του κοινού. Όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις έχουν τα ΜΜΜ όλη την νύχτα ή τουλάχιστον μέχρι τις 2 για να μπορέσει ο (μεθυσμένος) κόσμος να γυρίσει σπίτι ασφαλείς.
1
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ ότι για μια ακόμη φορά σχεδόν τίποτα δεν έγινε σωστά.Ειδικά αυτό με τα ΜΜΜ ήταν κάκιστο.Γενικά τα ΜΜΜ πρέπει να κυκλοφορούν μέχρι αργά πάντα,πόσο μάλλον τις γιορτές.
Scroll to top icon