ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.1.2018 | 13:57

Ο αδερφός μου θα φύγει για Γερμανία

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρει καλά την γλώσσα και θα δυσκολευτεί. Είναι 19 και θέλει να φύγει γιατί βαρέθηκε εδώ. Τι θα πάει να κάνει μικρό παιδί εκεί; Έχει λέει φίλους που θα τον βοηθήσουν. Μέχρι να μάθει καλά την γλώσσα για να βρει δουλειά θα περάσει καιρός. Να σκάσω είμαι αφήστε με.
2
 
 
 
 
σχόλια
Καλά, δε νομιζω σοβαρά να φεύγει επειδή απλά βαριέται εδώ.. Και να το εννοεί και να μην το εννοεί, όμως, εξήγησέ του πως το εξωτερικό δεν είναι καθόλου όπως το έχουμε εδώ στο μυαλό μας...Επειδή ζοριζόμαστε εδώ νομίζουμε πως εκεί θα βρούμε την καλύτερη δουλειά και πως όλα θα είναι τέλεια.. Σου έχω και παράδειγμα συγγενικού ζευγαριού που εφυγε για εξωτερικό και σε 1 χρονο ξαναγυρισε πισω αφραγκο και προσπαθωντας να μαζεψει τα κομματια του. Όλα εξαρτώνται από το τί σκοπεύεις να κάνεις και το πόσο συνειδητοποιημένος είσαι, αλλά σίγουρα να μη φύγει ελαφρά τη καρδία, χωρις να μαθει απο εδώ τη γλώσσα και χωρις να εχει έμπιστο ατομο να τον φιλοξενησει τον πρωτο καιρο.
Scroll to top icon