ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2018 | 14:04

Η γραμματεας μου

Ειναι μια κουκλα και πολυ γλυκια...νομιζω οτι θα ηθελε να της ζητησω να παμε εξω... πιστευω οτι της αρεσω αλλα δεν μου δινει σημαδια...τουλαχιστον δεν τα βλεπω εγω...δεν ξερω αν βλεπει καποιον τωρα, εχει χωρισει ενα χρονο απο την προηγουμενη σχεση της...μερικες φορες κοκκινιζει οταν της μιλαω και ειναι πολυ ομορφη...ειναι 5 χρονια μικροτερη...και την εχω πατησει μαζι της...αν της ζητουσα να βγουμε δεν θα ηθελα να την κανω να νιωθει αβολα μαζι μου στο γραφειο...εχω χρονια να αισθανθω ετσι για καποια...και ειναι βασανο να το κρυβω... πιστευω θα περνουσαμε πολυ ωραια μαζι...αυτα τα μπλε ματακια με εχουν τρελανει...αλλα δεν θελω να χαλασω την επαγγελματικη μας σχεση σε περιπτωση που δεν θελει... αυτα. να της ζητησω να βγουμε?
4
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ λέω ότι μπορείς να της την πέσεις. Αλλά με ένα όρο.Να πάψει να είναι γραμματέας σου. Και δεν εννοώ να την απολύσεις. Να μπει σε ένα πόστο που δε θα έχεις τον ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ λόγο για την εργασιακή της θέση.Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, νομίζω ότι έχεις μπλέξει τον ανδρισμό σου με το αφεντικό μέσα σου.
Ρε μαλακες ποιος βάζει δν ταυτίζομαι;;; η εργασία είναι ιερός χώρος. Είναι χέρια που σου δίνουν χρήματα κ χέρια που κρατάνε την επιχείρηση.Τα χεράκια μας τα βάζουμε στα γκομενακια αλλα όχι στους υπαλλήλους. Μαλακες.
Συμφωνώ με τον Τζον ραμπο. Μην πλέκεις ποτέ τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά σου διότι οι έρωτες του γραφείου δεν έχουν καλό τέλος. Φαντάσου να τσακωθείτε χοντρά το προηγούμενο βράδυ και την επόμενη ημέρα να προσπαθείτε να βγάλετε δουλειά.Γνώμη μου, πήγαινε σε ένα στριπτιτζαδικο (πάρε και εμένα αν θες ) να σου περάσει η κάψα.
Scroll to top icon