ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2018 | 19:04

Στήσιμο από ραντεβού

Γεια σας δεν ξέρω άμα σας έχει τύχει είναι σε μια σχέση εδώ και 1 μήνα τα είχαμε και πιο παλιά με το ίδιο άτομο και χωρίσαμε για τον ίδιο λόγο σήμερα είχαμε πει να βρεθούμε στις 6 και είχα ετοιμαστεί και περίμενα γύρω στα 15λεπτα στο κρύο για να μάθω αν έρθει τελικά.. έφυγα βαρέθηκα να περιμένω Επειδή δεν είχα κάρτα έστειλα μήνυμα στην κολλητή μου να τον πάρει τηλέφωνο να μάθει που είναι και αν έρθει.. και αυτός είπε έχω λόγο της είπε άντε γαμησου και το έκλεισε... μετά πήγα σπίτι μου τον παίρνω και εγώ τηλέφωνο και λέει έχω δουλειά και το έκλεισε.. Τέλος πάντων θα ήθελα πολύ να δώσετε λίγο σημασία σε αυτό που έγραψα.. με έχει στήσει πάρα πολλές φορές αλλά σήμερα νευρίασα πάρα πολύ .. μου έλεγε και πως με αγαπαει αυτος ε ενδιαφέρετε μόνο για τους φιλους σΤου.. με έκανε να τον αγαπήσω
6
 
 
 
 
σχόλια
Να δωσουμε σημασια σε αυτα που γραφεις, για ποιό λογο; Αφου ανεχεσαι συνεχως στησιματα οχι λογω της εργασιας του αλλά χαριν της παρεας κ των φιλων του, δεν εχεις αναγκη.ΟΤΑΝ με το καλό συνειδητοποιησεις οτι πληρωνεις ακριβά (συναισθηματικα) για κάτι που δεν αξιζει (αφου αντι για καλο σου κανει κακο), τοτε θα τον στειλεις κιολας.Μαλιστα, στειλτον μετα απο ενα ΑΚΟΜΗ στησιμο, με ενα " αντε γαμήσου" και μετα γιορταστε το με την κολλητη σου.
Κατά του:το συνεχές στήσιμο είναι έλλειψη σεβασμού. Και πρόβλημα. Υπέρ του:όπως έστειλες μήνυμα στην κολλητή μπορούσες απευθείας σε κείνον να στείλεις λέγοντας ότι δεν έχεις μονάδες (κι επομένως να σε καλέσει). Μην μπλέκεις άλλους στα προσωπικά σας.
Θεωρώ ότι το συνεχές στήσιμο άνευ ενημέρωσης είναι ξεκάθαρα ασέβεια και αδιαφορία προς εσένα .Ότι δουλειά και να είχε όφειλε να σε ενημερώσει και όχι να κάθεσε να περιμένεις χωρίς να ξέρεις τίποτα .Ξέκοψέ τον ,ξεκάθαρα δεν σε αγαπάει ,δεν σε σέβεται ,δεν σε υπολογίζει ,δεν δεν ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ .
Scroll to top icon