ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2018 | 19:10

Γτ με θελει?

Πριν μια εβδομαδα γνωρισα ενα παιδί εντελως τυχαία στον δρόμο. Ηπιαμε μαζι καφέ κάναμε βολτα και είπαμε να κανονισουμε μια μερα. Τις επόμενες μερες μιλήσαμε λιγο και με το που κανονισαμε μερα και ωρα δεν εχουμε ξανα μιλήσει... Δεν καταλαβαινω.. Είμαι απλα ενα ακόμα ραντεβου για φάση? Μια απο τις πολλές στην αντζετα? Ή απλα θέλει να τα πουμε απο κοντα? Αλλα κ παλι μ φαίνεται περίεργο όλο αυτο...
6
 
 
 
 
σχόλια
Το αν θα είσαι μια φάση ή όχι το καθορίζεις εσύ. Όταν ο άλλος σε γνωρίζει, δεν ξέρει αν του κάνεις για σχέση, ή αν είσαι ο έρωτας της ζωής του. Τα πάντα χτίζονται. Να βγεις και να μην είσαι αρνητική από την αρχή. Να δίνεις τον καλό σου εαυτό σου και κάποιον θα εμπνεύσεις στα σίγουρα, είτε αυτόν είτε τον επόμενο.
Μην αναρωτιεσαι τι θελει αυτος, ειναι νωρις να ενδιαφερεσαι για το τι θελει ο άλλος. Αναρωτησου τι θελεις εσυ. Βγειτε και μιληστε δες αν σου αρεσει ΕΣΕΝΑ και αναλογως πραξε.
Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη και μετά έρχεται ο κορεσμός κι η αγανάκτηση αν το μπλα μπλα δεν έχει συνοδεία πράξεις/συμπεριφορές ταιριαστές με τις δηλώσεις. Και τα λόγια, και τα έργα σε ισορροπία πάντως είναι ταμάμ! Οι αναλογίες ποικίλουν ασφαλώς.
Scroll to top icon