ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2018 | 19:56

Δεν ξέρω τι να κάνω.

Με έχουν καλέσει σε συνέντευξη για δουλειά η οποία θα είναι εξ ολοκλήρου σε άλλη γλώσσα (όχι αγγλικά). Για την ακρίβεια υπάλληλος τηλεφωνικού κέντρου σε σχετική χώρα της Ε.Ε. Έχω μια πιστοποίηση αυτής της γλώσσας από τα μαθητικά χρόνια και έχω ασχοληθεί με λίγες μεταφράσεις κειμένων σε παλαιότερη θέση εργασίας που ήμουν. Αλλά δεν την εξασκώ και είναι λογικό να την ξεχνώ. Το θέμα είναι ότι δεν με ενημέρωσε κανείς όταν έκανα αίτηση και μίλησα με τον υπεύθυνο ότι θα η συνέντευξη θα γίνει εξ ολοκλήρου στην γλώσσα αυτή, καθώς και η μετέπειτα εκπαίδευση όσων ατόμων επιλέξουν. Και μου στέλνουν τώρα ένα mail ότι θα έχει έτσι το πράγμα. Επίσης δεν γνωρίζουμε ποια εταιρία είναι, που θα στεγαστεί, τι αντικείμενο έχει ακριβώς, μισθό, ωράρια κλπ. ΤΙΠΟΤΑ. Απλά μας καλέσανε όσοι επιλεχθήκαμε να πάμε μεθαύριο σε συνέντευξη σε έναν συνεργαζόμενο χώρο.Μόνο ότι ανήκει σε Έλληνα του εξωτερικού ξέρουμε.Δεν ξέρω τι να κάνω. Να πάω; Να μην πάω; Κι αν με ρωτήσουν πράγματα που δεν καταλάβω και γίνω ρεζίλι; Το θέμα είναι ότι επίσης έχω βαρεθεί να με καλούν σε συνεντεύξεις και να μην προχωράει και τίποτα. Έχω κατά κάποιο τρόπο ''φοβηθεί'' ότι ΠΑΛΙ θα πάω ΤΖΑΜΠΑ. Χωρίς αποτέλεσμα, έχοντας υποβάλει τον εαυτό μου σε ακόμη μια πολύ στρεσογόνα διαδικασία. Δεν είμαι άνθρωπος που φοβάται γενικά, αλλά έχω αρχίσει να κουράζομαι από τον φαύλο αυτό κύκλο του ''ΤΙΠΟΤΑ''. Ο άνθρωπός μου μου λέει να πάω και να μιλήσω όσο μπορώ κι όσο καταλάβω. Καθώς και ότι δεν έχω να χάσω τίποτα. Απλά εδώ πρόκειται για πραγματική βουτιά στα βαθιά. Αναζητώ δουλειά μεν, τα λεφτά τα χρειάζομαι για να συνεισφέρω κι εγώ στα του σπιτιού, αλλά ψάχνω μια δουλειά που να συνάδει με ψυχική ηρεμία. Τι θα κάνατε εσείς;
5
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή συνήθως τα τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού δεν πρωτοτυπούν στις ερωτήσεις που θέτουν στους υποψηφίους, μπορείς να προετοιμάσεις και τις απαντήσεις σου στη γλώσσα αυτή σε 10-20 τυπικές ερωτήσεις. Κάποιες από αυτές θα στις ρωτήσουν σίγουρα.Καλή επιτυχία!
Θα συμφωνήσω. Κ αν θες πολυ να δουλέψεις μην χάνεις χρόνο ξεκινά προετοιμασία δες κ δυο ταινίες σε αυτήν την γλώσσα χωρίς υπότιτλους θα σε βοηθήσει πολυ. Κ όλα τα άλλα θα ερθουν θράσος θέλει η ζωη.
Αξίζει να πας έστω για την εμπειρία. Θα δεις τι παίζει στο χώρο και θα μιλήσεις/γνωρίσεις κι άλλους υποψήφιους. Μη σκέφτεσαι οτι θα γίνεις ρεζίλι, να είσαι άνετη. Μπορείς να αναφέρεις στην αρχή οτι δεν εξασκείς στην καθημερινότητά σου τη γλώσσα κι άσε εκείνους να κρίνουν αν τους κάνεις ή όχι.Υπάρχει και το ενδεχόμενο να ενδιαφερθούν αλλά να τους απορρίψεις εσύ λόγω μισθού, απόστασης, εξόδων κτλ.Οπότε πας χαλαρά να τσεκάρεις.
Scroll to top icon