ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.1.2018 | 16:02

Έγινα ρεζίλι στον εαυτό μου και συνεχίζω να γίνομαι

Είμαι ερωτευμένη μαζί του... Γαμώ το στανιό μου!! Τι ηλίθιο/ μαλακισμένο/ σπαστικό συναίσθημα.Σε φέρνει καταμέτωπο με όλη τη μιζέρια και τον ρεζίλη που κρύβεις μέσα σου.Χάνεις την ηρεμία σου, την αναισθησία σου και τη λογική σου, γιατί αναρωτιέσαι και εξαρτάσαι από το αν κοίταξε τη φωτογραφία σου και γιατί δεν έκανε λαϊκ κ λοιπές ρεζιλοσκέψεις. Άν έκανε λαϊκ. Με ενδιαφέρει, αν μου έκανε λαϊκ ρε φίλε. Ότι τιιιιιι δηλαδή εαυτέ μου;; Ότι τιιιι;; Μόλις προχθές ήταν που μιλούσαμε και ολοφάνερα μου έδειχνε το ενδιαφέρον του. Το γλυκό και τρυφερό ενδιαφέρον του. Μόλις προχθές ήταν που μου έστειλε με αφορμή τα γενέθλια μου και μου έπιασε συζήτηση. Και που ρώταγε το ένα πράγμα πίσω από το άλλο. Το ξέρω ότι ανταποκρίνεται. Αλλά μετά, αυτές οι μαλακίες. Ασχολούμαι, με αυτές τις μαλακίες. Έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να νοιώθει τόσο όμορφα, επειδή ξέρω ότι όλοι μου είναι απολύτως αδιάφοροι μπροστά του. Έλεος.Σκέφτομαι γιατί δεν πάνε ΌΛΑ όπως τα σκέφτομαι εγώ μέσα στο μικρό, δικό μου μυαλουδάκι. Γιατί δεν κυλάνε όλα με τη σειρά που τα θέλω εγώ;;; Γιατί το γαμημενο;;;Όσο και να καθησυχάζω τον εαυτό μου, όσο και να ξέρω την απάντηση, η γαμωανασφάλεια είναι εκεί, για να μου τρίψει στη μούρη ότι είμαι ακόμα στο μηδέν. Ότι όσο και αν εξελίχθηκα, όσο και αν τα κατάφερα με τους ανθρώπους γύρω μου, η ζυγαριά με προσγειώνει απότομα, δείχνοντάς μου ότι απλώς κοροϊδεύω πειστικά τον εαυτό μου και τους γύρω μου. Θες να μάθεις ποια είναι η θλιβερή ανίμα σου; Δες ποιος είσαι όταν ερωτεύεσαι.Μικρό, ανόητο και θλιβερό πλάσμα, εσύ.
1
 
 
 
 
σχόλια
Είναι κι αυτή,μια ιδιαίτερα ξεχωριστή λειτουργία του έρωτα!Ο αληθινός έρωτας μας βοηθά να γνωρίσουμε τον εαυτό μας.Διδάσκει ταπεινότητα μέσα στο μεγαλείο του,υποτάσσει εγωισμούς και εξυψώνει συναισθήματα κόντρα στην λογική σκέψη...υπέροχη διαδικασία! :)
Scroll to top icon