ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.1.2018 | 11:15

Ανήθικη?!

"Είμαι" με το αγόρι μου γυρω στα 2 χρόνια. Τους τελευταίους 2 μήνες δεν τα πάμε καλά,όλο τσακωνόμαστε χωρίς λόγο. Πριν 1 μήνα λοιπόν με τρακαραν κι ετσι πήγα να το φτιάξω.Ο μηχανικός με πρόσεξε ιδιαίτερα και ήταν και είναι πολύ ευγενικός μαζί μου..τόσο καλος. Μου έστειλε ινστα,αφού με είχε καιρό και αρχίσαμε να μιλάμε. Βέβαια,εγώ το πήγαινα καθαρά φιλικα. Εκείνος άρχισε κάτι παραπάνω. Τσακωμενοι λοιπόν 1 εβδομάδα χωρίς επικοινωνία με το αγόρι μου και χωρίς να βλέπω να προσπαθει να φτιάξει αυτό που έχουμε που ήταν δικό του λάθος που γίναμε έτσι,ο μηχανικός μου ζήτησε να με πάει βόλτα με το αμάξι. Και πήγα (ναι ναι βρίστε με). Είχα βγει και μετά με πήρε τηλέφωνο να τον δω αφού είχε το τηλέφωνο μου από τότε που πήγα στο συνεργείο του για να με πάρει να μου πει ποτέ θα είναι έτοιμο . Πήγα,πήγαμε βόλτα με το αμάξι,μετά σταμάτησαμε στο λιμάνι. Ήμουν πολύ "μαζεμένη" μαζί του. Άρχισε να μου μιλάει για εκείνον λες και με ξέρει χρόνια και ότι δεν είμαι καμιά περαστικη.Αυτο ένιωσα.Μου μίλησε μέχρι και για την οικογένεια του. Τα ξέρει όλα για εμένα για το αγόρι μου γιατί τον έχω ενημερώσει και μου μιλούσε τόσο ωραια για αυτό το θέμα. Βλέποντας την δική μου πλευρα, το δικό μου καλό που εκείνος δεν ήταν μέσα. Σε μια στιγμή,πήγε να με φιλήσει. Γύρισα από την άλλη και του είπα να σταματήσει. Το σεβάστηκε.. άρχισε τα κομπλιμέντα και μετά ξαναπροσπάθησε να με φιλήσει. Του είπα να φύγουμε να παει στο αμάξι μου να φυγω.Κι όντως έγινε.Απο τότε μιλάει πιο καλά ,λίγο πιο γλυκά. Έχω μπερδευτεί. 2 χρόνια τώρα είχα ξεκόψει να μιλάω με κάποιον και ήμουν αφοσιωμένη μόνο στον δικό μου. Φερθηκα ανήθικα..το ξέρω. Αλλά δεν ξέρω τι με έπιασε. Ενθουσιάστηκα.Δεν τον ξέρω πολύ καλά αλλά άρχισα να νοιάζομαι που μου έλεγε ότι δεν νιώθει καλά με το αφεντικό που έχει. Με αγγιξε αυτό. Ήθελα πολύ να γίνει κάτι,αλλά ξέρω ότι μετά δεν θα ένιωθα καλά. Μίλησα με το αγόρι μου,ούτε προσπαθεί ούτε τα παρατάει.Περιμενει εμένα να κάνω κίνηση.Λεει πως μαγαπαει αλλά δεν διορθώνει τα λάθη του. Κι εγώ είμαι σε δίλημμα... Τι να κάνω.. φερθηκα πολύ άσχημα που πήγα βόλτα με τον άλλον και σκέφτομαι εάν τύχει να τα βρούμε να του το πω. Αλλά το ηθελα και πήγα..
3
 
 
 
 
σχόλια
Ρε γμτ, σοβαρά τώρα;Δεν έκανες τίποτε ανήθικο. ΤΙΠΟΤΕ.Εχεις κάθε δικαίωμα να βγαίνεις με οποιον θες και δεν ευθύνεσαι αν αυτός σε προσεγγίζει διαφορετικά. Ήσουν ξεκάθαρη με τον μηχανικό και δεν επέτρεψες να συμβεί τίποτε "ανήθικο".Απλά, ξεκαθάρισε μέσα σου τι θέλεις και από τη σχέση σου και από τον μηχανικό. Και πράξε ανάλογα.
Σου εφταιξε το φτερο; θελει να σου βάψει το καπό ;θέλεις να σου κανει καλιμπρα;;;Αφου δεν θελεις τον παλιό κ θελεις τον νέο. Αφησε τον παλιό κ προχωρησε αργα με τον νεο. Αν γυρισεις στον παλιο δν χρειάζεται να μάθει γοα την βολτα σου.
Scroll to top icon