ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.1.2018 | 01:05

2η μερα χωρίς

Χωρίς Facebook για δεύτερη μέρα και δεν με αναζήτησε κανένας από τους τόσους πολλούς μου φεϊσμπουκικους φίλους :)
4
 
 
 
 
σχόλια
Καιρος τωρα να πεταξεις και ολα τα τηλεφωνα, κινητα και σταθερα, και να γκρινιαζεις μετα που δε σου στελνει κανεις γραμματα, αρα δεν ειναι πραγματικοι σου φιλοι. Δευτερη μερα ειναι που το εκλεισες, οχι ενας μηνας. Δεν ασχολουνται ολοι 24/7 με το τι κανεις εσυ ωστε να αντιληφθουν κατευθειαν οτι σε εχασαν. "Οι τοσοι πολλοι φεισμπουκικοι σου φιλοι". Δε μου διαφευγει η ειρωνεια της φρασης σου, μονο που μου φαινεται ειρωνικο για λαθος λογους. Πραγματι ολοι αυτοι δεν ειναι φιλοι σου και δεν θα ηταν και φυσικο να ειναι ολοι φιλοι σου. Που ειναι το κακο σε αυτο; Δηλαδη πριν το facebook εσυ μιλουσες καθημερινα στο τηλεφωνο με ολους τους 800 γνωστους σου; Ειτε μας αρεσει ειτε οχι, ο τροπος που επικοινωνουν οι ανθρωποι εχει πλεον αλλαξει και ναι, η επικοινωνια μεσω facebook ειναι πιο απλη και γρηγορη. Επειδη εσυ αποφασισες να απεχεις δεν σημαινει οτι ειναι υποχρεωμενοι και ολοι οι υπολοιποι να αφησουν τον απλο και γρηγορο τροπο και να σε ακολουθησουν.
Χαχαχαχα είσαι στη 2η μέρα ακόμη και κάνεις έτσι; Εγώ πέρυσι το έκλεισα 3 μήνες και δεν με αναζήτησε κανένας! Απο τότε πήρα μια απόφαση στη ζωή μου να πάνε να γ&%$#νε! Έκοψα επαφή ακόμη και με αυτούς που και καλά μου στέλνανε που και που να δούνε τι κάνω... Όταν τους βρήκα έξω με ρώτησαν "έκλεισες το fb?" Άντε ρε άνοιξέ το και δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε. Είχα το τηλέφωνο τους λέω, ας έστελνες μήνυμα ή ας έκανες έστω αναπάντητη να σε πάρω αν δεν είχες κάρτα. Δεν είναι φίλοι και ούτε νοιάζονται όλοι αυτοί που έχεις στο fb. Εμένα ο άλλος τις προάλλες γνωριστήκαμε σε μια συνέντευξη για δουλειά και μου ζήτησε το fb και με έκανε φίλο στο καπάκι. Την επόμενη του έστειλα να δω τι κάνει, πως πήγε η συνέντευξη και ακόμη απάντηση παίρνω. Έφαγε διαγραφή. Δεν κάνω ποτέ φίλο κάποιον που βλέπω μια φορά, όσο για άγνωστο δεν το συζητάμε καν! Με καμία δύναμη!
Scroll to top icon