ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.1.2018 | 14:57

Ότι να ναι ή ότι πρέπει;

Αυτός Αυστρία εγώ Ελλάδα αυτός 46 εγώ 24 έχει έρθει δύο φορές Ελλάδα για να με δει. Τελευταία μέρα που τον είδα μου έκλεισε εισιτήριο για να πάω Αυστρία να τον βρω για διακοπές. Το ερώτημα μου είναι άλλο...να πάω???και δεν μου φτάνουν όλα τα άλλα μου βάζει και το μαχαίρι στο λαιμό πως αν δεν έρθεις το τελειώνουμε. Μάγκας!(Τα θέλει η κωλαρα μου αλλά τον γουστάρω πολύ).
10
 
 
 
 
σχόλια
Τον εχεις δει 2 φορες μονο.Πιστευεις θα σαι ασφαλης μονη σου σε μια ξενη χωρα; Δεν τον ξερεις ακομα καλα.Επισης, ειναι και η ηλικια. Εισαι 24, ακομα δεν εχεις πολλες εμπειριες στην ζωη και στην περιπτωση σου σχετιζεσαι με εναν αντρα 46 ετων, που και αυτος υποθετω εχει σκεφτει καποια πλανα για την σχεση σας, το εχετε συζητησει αυτο;Αν αποφασισεις να πας παντως να εχεις ενημερους καποιους στενους σου ανθρωπους.
Χμμμ. Με προβλημάτισε που το διαβάζεις έτσι. Μήπως δεν κατάλαβα κάτι. Νομίζω (;) θέτει όρους : αφού έχει εκείνος έρθει 2 φορές και επομένως είναι σειρά της. Υποψιάζομαι δηλαδή ότι πιο πριν είχε πάλι προτείνει και του αρνήθηκε και τώρα της λέει "Ορίστε λοιπόν σου πληρώνω και τα εισιτήρια για να μην έχεις δικαιολογία να αρνηθείς και πάλι. Η αρνηση θα σημαίνει προσωπική απόρριψη κι έτσι θα την εκλάβω". Αν είναι κι αυστριακός (ξένος τέλος πάντων από βόρεια/κεντρική ευρώπη) δεν είναι μαθημένος σε τσιριμόνιες και παιχνιδάκια τέτοιου είδους. Είναι ευθείς άνθρωποι. (Μ'αρέσει δεν μ'αρέσει οκ ευχαριστώ).
Ιδου η απορια λοιπον μωρη καραβανα!!!τι εννοεί ο Αυστριακός ;;;τι σοι κουμάσι ειναι;που βαδιζει;;;Με αυτα κ αυτα λοιπον σε μπέρδεψα κ με μπερδεψες με την διαφορετική οπτική!
Scroll to top icon