ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.1.2018 | 01:47

Κι αν ισχύει η χειρότερη περίπτωση;

Στην καλύτερη περίπτωση είμαι ένα απομονωμένο άτομο επειδή ψάχνω την συντροφιά σε λάθος μέρη. Στην χειρότερη περίπτωση απλά δεν κάνω για κανέναν.
2
 
 
 
 
σχόλια
Όταν είστε μοναχικοί ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ. Όχι οι άλλοι.Τους λόγους επίσης οφείλετε να τους ψάξετε εσείς. Με βοήθεια ειδικού ή όχι.Αν πιστεύετε ότι είστε άτομα ιδιαίτερα και γι αυτό δε βρίσκετε παρέα, σας έχω νέο. Είστε άτομα με ειδικές ανάγκες. Οι δικές σας τουλάχιστον διορθώνονται.
Γιατί το κάνεις αυτό στο εαυτό σου; Γιατί πρώτα απ'όλα να το βλέπεις από την οπτική ότι εσύ δεν κάνεις για τους άλλους αντί να σκέφτεσαι ότι αυτοί δεν κάνουν για σένα; Σιγά μην ο κόσμος να περιορίζεται στα 50 άτομα που γνωρίζουμε. Ο κόσμος είναι αχανές, υπάρχουν άνθρωποι με παρόμοια γούστα και παρόμοιας ιδιοσυγκρασίας εκεί έξω. Αν δεν σου κάνουν αυτοί που γνωρίζεις να διευρύνεις τον κύκλο σου και να κοιτάξεις αλλού.Εγώ πια είμαι ευχαριστημένη γιατί επιλέγω να κοινωνικοποιούμαι μόνο σε μέρη και καταστάσεις που ξέρω ότι οι άνθρωποι θα μου ταιριάζουν.
Scroll to top icon