ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.1.2018 | 20:17

Like στο Facebook

Το να μη σας κανουν like στις φωτο στο facebook ατομα που στην καθημερινή ζωή μιλάτε κανονικα (σε αλλους όμως κανουν like), δεν έχετε γενικά προβλημα και δεν έχετε παρεξηγηθεί για κατι είναι δείγμα αντιπάθειας; Ζήλειας? Κακίας? Να σημειωσω οτι ειμαι γυναικα κ αρκετα εμφανισιμη. Θα ήθελα απόψεις και όχι "δεν ταυτίζομαι".
18
 
 
 
 
σχόλια
χαχαχα προβλήματα που έχει ο κόσμος....! τι να σου πω βρε εξομολ. εμένα η κολλητή μου από το σχολείο δεν μου κάνει σχεδόν ποτέ like κι όμως αύριο την παντρεύω. Λες να με αντιπαθεί να της τινάξω το γάμο στον αέρα;;;; (Έλα Παναγία μου....)
Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί απλώς να μπαίνουν στο φέισμπουκ για 2 λεπτά, να κάνουν μερικά λάικ στα προτεινόμενα posts που τους έχει βγάλει facebook στην αρχική τους σελίδα και να βγαίνουν προτού προλάβουν να δουν το δικό σου post; Δηλ, εάν έχεις π.χ. 200 φίλους και σου βγάζει ένα σωρό posts, πρέπει να 'σαι εκεί καμιά ώρα για να δεις όοολα τα σημερινά και να τους κάνεις και like.
Στο facebook κυκλοφορουν πολλοι και πολλες κομπλεξικές που εκθειάζουν την κάθε κακάσχημη κάτω απο τη φωτογραφία με σχολια τυπου "θεά" , "κουκλάρα", ενω τις πραγματικά όμορφες όχι σχόλιο, ουτε like δεν κανουν από τη ζήλια τους! Στο instagram ειναι γεγονος πως ειναι πιο αντικειμενικα τα πραγματα.
@εγω λεω : Δεν ειναι το like το θεμα, αλλα οταν κοντινοι σχετικα σου ανθρωποι επανειλημμενα κ για μακρο χρονικο διαστημα δεν κανουν like σε καμια δημοσιευση ή φωτο σου και αντιστοιχα κανουν στους υπολοιπους της παρεας ή συγγενεις τοτε σημαινει οτι εχουν κατι μαζι σου. Αυτο ειναι κατι αντικειμενικο κ δε χρειαζεται να ασχολεισαι ολη μερα με το fb για να το διαπιδτωσεις. Το διαπιστωνεις με τον καιρο. Το οτι θετει καποιος-α αυτο το ζητημα που εχει να κανει με το fb που καλως ή κακως ειναι κομματι της καθημερινότητάς μας δεν σημαινει οτι πρεπει να αρπαξετε την ευκαιρια να του την πεσετε κ να τον χαρακτηρισετε ασοβαρο κτλ. Αυτο ειναι κομπλεξισμος καθαρα. Αυτα
Μια πλατφορμα του ιντερνετ. Βαζει διαφημισεις και δινει την δυνατοτητα στους χρηστες τους να ανταλλασουν μυνηματα μεταξυ τους. Δινει επισης τη δυνατοτητα να παιξεις παιχνιδια και να προβαλεις την επιχειρηση σου ή και σε καποιους τον εαυτο τους. Ολοι αυτοι λοιπον που επιλεγουν να εκθετουν σε κοινη θεα τον εαυτο τους θηρευοντας like για καποιους αυτό φαινεται παραξενο. Τι θα κερδισεις αν εχεις 5 ή 15like?? Σε κανει καλυτερο ανθρωπο ??Οχι. Απλα σκεπαζει την ανασφαλεια σου και την αναγκη σου για επιβεβαιωση. Εσυ με μπικινι εσυ με το σκυλο σου εσυ στο πρωινο σου εσυ σελφαροντας στο μπανιο ?? Ε τι στην τελικη ???Τι να like ρε φιλεναδα συνεχεια δηλαδη ????
Κομπλεξικιά είναι η εξομολογούμενη κι εσύ που την υπερασπίζεσαι. Μιλάμε για νοητικό επίπεδο δάπεδο που προσδίδει σημασία και προσωπική επιβεβαίωση σε πατήματα κουμπιών από ανθρώπους που ουσιαστικά είναι άγνωστοι. Η φιλία στο φαψοβιβλίο είναι ένας αμοιβαίος κοινωνικός ξερός αυνανισμός χωρίς ουσία και περιεχόμενο. Ο πληρωμένος έρωτας έχει πιο πολύ συναίσθημα.
Nαι Μαράκι μου θα μάθω στο υπόσχομαι ξέρεις απλά μερικές φορές όταν γράφεις από κινητό συμβαίνουν και αυτά ..Άλλωστε σημασία έχουν πιο πολύ αυτά που γράφουμε ε και για κανά λαθάκι σόρρυ κιόλας εε ??Δεν θα το ξανακάνω,επί του θέματος το θα πεις κάτι ή επιβεβαίωσες την θέση σου με την ορθογραφική σου παρέμβαση ???
Scroll to top icon