ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2018 | 02:47

Έπιασα πάτο..

Έφτασα στο χειρότερο σκαλοπάτι που μπορεί να φτάσει άνθρωπος.. το έπιασα πατο με όλη την έννοια της λέξης και ότι συνεπάγεται αυτό αυτό δεν είναι άλλο από την ΦΥΛΑΚΗ..την πραγματική όχι την συναίσθηματικη η την φυλακη σε μια σχέση αλλά αυτή με τα κάγκελα με τους φυλακες με τους δικούς της κανόνες σταματαεΙ η ζωή σου ο κόσμος έξω προχωράει και εσύ εδώ μέσα δεν μένεις απλά στασιμος αλλά πας και πιο πίσω..απογοήτευσα την οικογένειά μου τους φίλους μου την κοπέλα μου γιατι?? Για τα κωλολεφτα και τις ανάγκες της εποχής έκανα λάθος το πληρώνω αλλά νιώθω τοσο μόνος εδώ μέσα που όταν τα γράφω ειναι η συντροφιά μου νιώθω καλύτερα..
3
 
 
 
 
σχόλια
Έχω φίλους στην φυλακή και αν έχεις λεφτά έχεις τα πάντα κινητά ναρκωτικά ότι θες .. κουράγιο θα πληρώσεις για ότι έκανες και μπράβο σου που προσπαθείς να μεταφέρεις τόσα πράγματα να είσαι ψυχικά καλά και να διαβάσεις χρόνη μησσιο αν έχετε βιβλιοθήκη έχει κάνει χρόνια φυλακη και έχει γραψει υπέροχα πράγματα..
Scroll to top icon