ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2018 | 00:03

Άντε πάλι στο γιατρό

Είχα κάνει παλιά πριν 2 χρόνια εξέταση ούρων. Από μόνη μου, χωρίς την παρακολούθηση γιατρού. Η εξέταση έβγαλε ίχνη από λεύκωμα στα ούρα. Ο μικροβιολόγος μου είπε να πίνω πολύ νερό και θα φύγει. Και το έκανα για ένα διάστημα, δεν άντεξα δεν μπορούσα άλλο να πίνω συνέχεια νερό χωρίς να διψάω και το ελάττωσα. Γενικά δεν διψάω ακόμα και να φάω δεν θα διψάσω. Τις περισσότερες φορές πίνω νερό έτσι. Έκτοτε δεν έχω ξανακάνει εξετάσεις. Σήμερα τις μελέτησα και είπα να κάνω μία μικρή διαδικτυακή έρευνα για το λεύκωμα στα ούρα. Καλύτερα να μην σας πω τι περνάει από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή. Κι αν το λεύκωμα δεν είναι παροδικό (δηλ. να οφείλεται στην αφυδάτωση, στρες, διατροφή κτλ) τι θα κάνω; Κάποια στιγμή, θα πάω στο γιατρό αλλά φοβάμαι για τη διάγνωση.Αυτά τα προβλήματα υγείας (που ευτυχώς δεν έχω κάτι σοβαρό) δεν λένε να εξαφανιστούν. Δεν προλαβαίνεις να θεραπεύσεις το ένα, εμφανίζεται κάτι άλλο μετά από ίσως μία τυχαία εξέταση(όπως έκανα τότε), μετά εμφανίζεται κάτι άλλο χωρίς ωστόσο να είναι η συνέπεια ενός προηγούμενου προβλήματος κοκ. Και στο τέλος καταλήγεις να τα έχεις όλα μαζί και να μην ξέρεις σε ποιον γιατρό να πρωτοπάς.Οκ. Δεν ταλαιπωρούμαι ιδιαίτερα σωματικά αλλά όσο να είναι και αυτά που έχω είναι προβλήματα. Το μυαλό μου και οι σκέψεις μου ταλαιπωρούνται περισσότερο.
1
 
 
 
 
σχόλια
Φιλε/φιλη,καταλαβαινω τι περνας. Το περναω και εγω και ενας πολυ δικος μου ανθρωπος. Εγω σε μικροτερο βαθμο και παντα προσπαθωντας να εκλογικευσω την κατασταση για να μην μου στριψει. Η κατασταση του φιλου μου ομως ειναι καπως πιο σοβαρη και του εχουν ερθει ολα μαζι, το ενα μετα το αλλο ή και ταυτοχρονα, χωρις απαραιτητα να συνδεονται. Οι εξετασεις που εχουν γινει ειναι αρκετες αλλα τα ραντεβου δεν τελειωσαν εδω, εχουμε μελλον με αρκετους γιατρους, διαφορων ειδικοτητων. Καποιες νυχτες δεν μπορει να βρει ησυχια, μαζι και εγω, σωματικοι πονοι, ταχυκαρδιες, εφυδρωση, αυπνια. Κατι μου λεει ομως οτι μεγαλο μερος ολης αυτης της καταστασης ειναι ψυχολογικο, ειναι φοβος κληρονομικοτητας και φοβος γιατι δεν μπορει να βρεθει αυτο που τα προκαλει ολα αυτα. Οταν το μυαλο ειναι αφοσιωμενο καπου αλλου, ολα ειναι τελεια, μολις παει να κατσει σε ησυχια, τσουπ φρικαρει.Αυτο που λεω εγω, ειναι να μην τα βλεπουμε ολα μαυρα. Η ψυχικη κατασταση ειναι τοσο σημαντικη στην εξελιξη της σωματικης και μπορει να φερει τα πανω κατω. Μην απελπιζεσαι :) Δεν εισαι μονος, σαν και μας ειναι ενα τσουρμο κοσμος! Εχε θετικη διαθεση και μιλα στο σωμα σου. Πες του οτι ο,τι κι αν συμβαινει θα προσπαθησεις να το κανεις καλα! Παρε κουραγιο απο τον ιδιο σου τον εαυτο και δωσε δυναμη εσυ σε εσενα! Καλη τυχη σε ολους μας! :)
Scroll to top icon