ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2018 | 11:03

same shit different day

Δεν θελω να σηκωθω στις 7. Σηκωθηκα στις 7. Θελω να κατσω σπιτι με τον σκυλο μου. Δεν πρεπει να κατσω σπιτι με τον σκυλο μου. Πρεπει να παω στη δουλεια. Δεν θελω να παω στην δουλεια. Εφτασα στη δουλεια. Δεν θελω να δουλεψω. Πρεπει να δουλεψω. Δεν θελω. Πρεπει. Δεν θελω ομως. Ναι αλλα πρεπει. Πρεπει. Καντο. Δεν θελω. Παω να δουλεψω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Αν δεν θέλεις να δουλέψεις τότε φύγε και άσε να πάει κάποιος άλλος/άλλη που έχει ανάγκη και ψάχνει με κερί και δεν βρίσκει τίποτα καιρό. Έλεος πια με κάποιους που έχουν δουλειά και γκρινιάζουν! Έστω λίγα στη τσέπη παρά άνεργος!
Εσυ μην δεις ποστ με δουλειά, κατευθείαν να ξεκινήσεις το κλαψομούνι@σμα..Έλεος πια με όσους ανέχονται τα πάντα αρκεί να έχουν μια δουλειά!
Τη παλεύεις καθόλου; Με παρακολουθείς τι γράφω και με κρίνεις; Δεν είσαι με τα καλά σου λέω εγώ! Ο καθένας λέει την άποψή του σε αυτό που διαβάζει! Δεν ήξερα ότι έπρεπε να σου πάρω άδεια για να γράψω αυτό που πιστεύω! Και τις βρισιές σου αλλού γιατί σε μένα δεν περνάνε! Κουραδομαγκιές πίσω από την ανωνυμία μιας οθόνης! χαχα
Scroll to top icon