ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2018 | 18:51

Δεν αντεχω αλλο χοντρη

Ειμαι 19 χρονων κ πολλα κιλα για την ηλικια μου...Θελω να αρχισω γυμναστηριο και ντρεπομαι παρα πολυ...Ακομα και οι φορμες δειχνουν χαλια πανω μου μιας κ εχω τεραστια μπουτια. Ξερω οτι πρεπει να αρχισω αλλα νομιζω οτι θα με σχολιαζουν ολοι. Βοηθηστε με εχετε περασει κατι αντιστοιχο; Νομιζω οτι θα μπω μεσα στο γυμναστηριο και θα σκασουν ολοι στα γελια HELP ME!!!!!!!!
8
 
 
 
 
σχόλια
εγω προσωπικά θα γελούσα και θα σχολίαζα αν εβλεπα κάποια χοντρη να φοραει κολάν και να τρωει τον αμπακα.... το να βλεπω μια χοντρη να φοραει μια φορμα (και ας μην της παει ) να κανει γυμναστική προσπαθώντας να χάσει κιλα μονο Μπραβο μπορω να πω και να την ενθαρρύνω....μην κωλώνεις!
Εγω προσωπικα θα γελουσα κ θα σχολιαζα τον καθε κομπλεξικο που γελαει κ σχολιαζει κοσμο ουτως ωστε να νιωσει ανωτερος..Μαγκια της της χοντρης με το κολαν που τρωει τον αμπακα ρε ουγκανο!Αντε τραβα τωρα στη γωνιτσα σου κ γελα μπας κ νιωσεις ανωτερος..Κατι τετοια θα εκαναν την κοπελα να ντρεπεται...Κοπελια το γυμναστηριο δεν ειναι πασαρελα! Ο καθενας παει για να καλυτερευσει τον εαυτο του.Δεν εισαι η μονη που πας για να χασεις κιλα κ δεν εχεις να ντρεπεσαι για τιποτα.Σε λιγο καιρο σκεψου οτι θα εισαι καλυτερη κ σιγα σιγα θα φτασεις στο στοχο σου..
Μετα μην έρχεται και κλαίγεται ομως γιατι δεν βρίσκει γκομενο ή δεν ειναι καλα στην υγεια της...Χιλια μπραβο στον χοντρό και στην χοντρη που θα αποφασισει να αδυνατησει καο να προσεξει τον εαυτο του και την υγεια τουΚαι καλα να παθουν ο χοντρός και η χοντρη που δεν το κανει με οτι συνεπάγεται αυτο ψυχικα και στην υγεια τους ή στον καπνιστή που μετα απο χρονια χρήση θα παθει καρκινο ή στο ναρκομανής ή στον ποτη ή.... ή... ή.....Ο καθενας κάνει τις επιλογες του, αλλα πρεπει να ειναι έτοιμος να δεχτεί και τις συνέπειες
Συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο.Ωστόσο αν είναι να νιώθεις άβολα και αυτό είναι ανασταλτικός παράγοντας για να πας,διάλεξε αν έχεις τη δυνατότητα ένα συνοικιακό γυμναστήριο όπου πάει νορμάλ κόσμος κι όχι ψώνια για φιγούρα.
Στο γυμναστηριο να πας αφου θελεις να βελτιωθεις.Και αν υπαρξουν μαιντανοι που θα σε σχολιασουν να τους την πεις και συ.Μην κλεινεσαι γι αυτο το λογο.
Ξεκόλλα. Πάρα πολλοί άνθρωποι πάνε στο γυμναστήριο λόγω κιλών. Και αλλάζουν.Δεν είναι το γυμναστήριο ο φυσικός χώρος για τις κορμάρες και τους σφίχτηδες. Είναι ο φυσικός χώρος γι' αυτούς που θέλουν να βελτιωθούν και να διατηρήσουν, συντηρήσουν τα οφέλη που κέρδισαν.Να πας, κάθε γυμναστήριο θέλει ανθρώπους που θέλουν να βελτιωθούν.
Scroll to top icon