ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.1.2018 | 23:44

Νομίζω έχω γίνει αντικοινωνική

Απο μικρή μου άρεσε να ειμαι σε παρέες με πολλά άτομα, κάθε μερα καφέδες και βόλτες, εβγαινα σε κλαμπ κτλ κτλ ήμουν πολυ κοινωνική και μου άρεσε να γνωρίζω κόσμο. Τώρα πλέον που έχω φτάσει σχεδόν 20, έχω απομακρυνθεί απο όλους, και το να βγω για εμένα ειναι να πάω να κάτσω κάπου μόνη μου για ώρες, η να παίρνω βόλτα τα σκυλιά μου. Αφού όταν τελειώσω την σχολή, φεύγω μόνη μου, για να μην γυρίσω με τα αλλά παιδιά. Για κάποιο λογο με τραβάει πολυ η ησυχία, και με κάνει και χαρούμενη. Οι Γονείς μου νομίζουν οτι έχω πάθει κατάθλιψη, αλλα εγώ αντιθέτως νιώθω πολυ καλά. Μαρεσει να κοιτάω τους γύρω μου, χωρίς να γνωρίζω τίποτα για αυτούς. Μαρεσει να κάθομαι και να παρατηρώ τα παιδιά στις πλατείες να παίζουν και να γελανε. Αλλά θέλω ο εαυτός μου να βρίσκεται σε μια γωνία απλα να χαζεύει χωρίς να συμμετέχει.
3
 
 
 
 
σχόλια
Σε χαίρομαι, γιατί ανακαλύπτεις πως η μοναχικότητα και η μοναξιά είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Δεν είσαι αντικοινωνική. Είσαι σε κοινωνικό "υπνο" από τον οποίο θα ξυπνήσεις ισχυρότερη ως άνθρωπος και πιο δυνατή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Γιατί θα έχεις καταλάβει ότι δεν έχεις ανάγκη άλλους ανθρώπους στη ζωή σου, αλλά τους έχεις γιατί εσύ το θέλεις.
Scroll to top icon