ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.1.2018 | 21:56

Υποχρεώσεις

Λοιπόν έχω αρκετά χρόνια με το αγόρι μου κ σκεφτόμαστε να το πάμε παρακάτω θέλω πολύ κ εγω να προχωρήσω μαζί του τον θέλω πολύ κ τον αγαπω όμως επειδή μένω με τους γονείς μου κ τα έχω όλα σχετικά έτοιμα δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη ακόμη να μπω στο τρυπάκι να ζήσω μαζί του να μαγειρεύω να πλένω κλπ κλπ να πάρω ευθύνες κ όσα κάνει ενα παντρεμένο ζευγάρι και ακόμα πιο πολύ δεν θέλω να κάνω παιδί τουλάχιστον να είμαι παντρεμένη 3 4 χρόνια κ μετά να κάνω παιδί γιατι πιστεύω πως αν κάνεις αμέσως παιδί με το που θα παντρευτείς δεν ζεις με τον άλλον χάνεται το εμείς οι δύο κ ξεκινούν υποχρεώσεις να φάει το παιδί να πιει το παιδί να ψωνίσουμε για το παιδί να πάμε να ξαπλώσουμε κλαίει το παιδί.
6
 
 
 
 
σχόλια
Σημεία στίξης! Για όνομα δηλαδή!Όχι κορίτσι μου, δε θέλεις να προχωρήσεις μαζί του. Από τη μονοκοπανιά εξομολόγηση σου, φαίνεται ξεκάθαρα ότι δε θέλεις. Ούτε να προχωρήσεις, ούτε να παντρευτείς, ούτε να γίνεις γονιός, ούτε να ζήσεις το "εμείς",Άστο καλύτερα. Μείνε μαζί με τους γονείς σου. Για την ώρα. Μέχρι να αποφασίσεις να απογαλακτιστείς η κοντά 30χρονη.
Δεν είσαι υποχρεωμένη να βιαστείς για συγκατοίκηση αλλά ακόμη και αν μείνετε μαζί 1. δεν είσε υποχρωμένη να αναλάβεις μόνη σου τις δουλειές του σπιτιού και 2. ποιος σας είπε να κάνετε ντε και καλά παιδί; Ας μείνετε πρώτα μαζι, να δείτε πώς είστε καθημερινά, αν αντέχετε ο ένας τον άλλον και μετά βλέπετε αν θέλετε παιδί.Δε μας λες καν πόσο χρονών είστε.
Scroll to top icon