ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.1.2018 | 10:29

συναισθηματα

(Α 19) Εχω ερωτευτεί την κολλητή μου(ας την λεμε Ε)και επειδή τα συναισθήματα μου όλο και μεγάλωναν είχα αποφασίσει να της το γνωστοποιήσω. Οχι για να γίνει κάτι απαραίτητα μεταξύ μας αλλα επειδή είμαστε φίλοι και θέλω να ξέρει τα πάντα για εμένα. Λοιπόν, το είχα αποφασίσει. Είπα στον ευατο μου πως μου δίνω ενα χρονικό περιθώριο μέχρι το τέλος της βδομάδας για να της το πω. Ήμουν έτοιμος σχεδόν. Την Τρίτη μίλησα με δυο κοινές και πολύ καλές μας φίλες και μου είπαν πως ο Χ(κολλητός της Δ) είπε στην Δ οτι την έχει πατήσει άγρια μαζί της και οτι την έχει ερωτευτεί και η Δ του είπε πως τον βλέπει φιλικά. Όταν το άκουσα όλο αυτό εννοείται πως ταυτίστηκα με τη θέση του Χ αλλα δεν πτοήθηκα. Την επόμενη μέρα μιλήσαμε με την Ε και πάνω στη συζήτηση η κουβέντα πήγε στο θέμα του Χ και της Δ και η Ε εκείνη τη στιγμή με τα σχόλια που πετούσε για τον Χ ήταν σαν να μου λέει ήδη όχι. Είπε "κρίμα το παιδί. Να μην μπορεί να ξεχωρισει μια φιλική από μια ερωτική σχέση. Τώρα τα χαλάς όλα". Δεν της μίλησα. Έχουν περάσει μέρες από τότε. Τα συναισθήματα μου δεν υποχωρούν. Εκείνη συνεχίζει τη ζωή της με φάσεις και ευκαιριακές σχέσεις και εγώ προσπαθώ ακομα να την ξεπερασω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Αφού διάβασα 2 φορές την εξομολόγησή σου(μου χρειάστηκε δεύτερη ανάγνωση,για να λύσω την εξίσωση τρίτου βαθμού,με όλα εκείνα τα Χ,τα Δ και τα Ε),έχω να πω το εξής...Αφού την γουστάρεις εσύ τόσο πολύ και κυρίως ερωτικά,η σχέση σας ήδη δεν είναι απλά φιλική.Δυο σενάρια παίζουν κυρίως σε αυτήν την περίπτωση και τα ξέρεις ήδη,αλλά θα στα γράψω.Το πρώτο είναι να μην της πεις τίποτα και κάποια στιγμή,αργά ή γρήγορα,να απομακρυνθείς,γιατί δεν θα σου αρέσει να την βλέπεις να φλερτάρει και να κάνει σχέσεις με άλλους.Το δεύτερο σενάριο είναι να της μιλήσεις,να μην έχεις ανταπόκριση και από εκεί και πέρα να γίνει η σχέση σας άβολη στη διαχείρισή της και τελικά να απομακρυνθείτε.Οπότε,γιατί δεν της μιλάς και να τζογάρεις για εκείνη τη μικρή πιθανότητα που υπάρχει να νιώθει κι εκείνη κάτι ή ακόμα να νιώσει κάτι,εκτιμώντας τη σχέση σας υπό διαφορετικό πρίσμα πλέον,αφού έχουν ανοιχτεί τα χαρτιά σου;Τα γράφω αυτά,χωρίς να γνωρίζω ακριβώς την ιστορία της φιλίας σας.Απλά έχω την εντύπωση ότι η λέξη"κολλητός","κολλητή" όσο περνάει ο καιρός,χρησιμοποιείται πολύ εύκολα,χωρίς πάντα να υπάρχει το ανάλογο βάρος.Αυτά!
Scroll to top icon