ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.1.2018 | 23:48

Αυτή η σκέψη θα με φάει!

Είμαι 26, και πολύ συχνά κάνω σκέψεις για το τι θα απογίνω όταν πεθάνω. Τέτοιες σκέψεις κάνω κυρίως τη χειμερινή περίοδο, που είμαι πιο κλειστός και γενικά πιο "σκοτεινός".Με φοβίζει ο θάνατος, γιατί να πω την αλήθεια τα έχω καλά στην παρούσα ζωή, και με τρομάζει το τι θα απογίνω. Αν και πιστεύω στην μετενσάρκωση και στο κάρμα.Γενικά πιστεύω ότι το θάνατο τον φοβούνται όσοι τα έχουν καλά στην παρούσα ζωή, και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.Επίσης με τρομάζει το ότι ο χρόνος περνάει γρήγορα. Θα ήθελα να μείνω στα 20s μου για πάντα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Καλύτερα να απομυθοποιήσεις την ανθρώπινη ύπαρξη,δεν είμαστε τόσο σημαντικοί και σπουδαίοι όσο θέλουμε να πιστεύουμε.Είσαι ικανοποιημένος με τη ζωή σου,αυτό είναι νίκη. Οσον αφορά το χρόνο,δεν είναι τόσο ότι περνάει γρήγορα,όσο το ότι οι περισσότεροι δεν νιώθουν, αν με καταλαβαίνεις.Απλώς υπάρχουν.Στα 36 σου θα αναπολείς τα 26 κ.ο.κ.
Μοιάζει πολυ ο τρόπος σκέψεις μας. Κι εγώ έτσι σκέφτομαι από την ώρα που ενηλικιωθηκα. Φοβάμαι απίστευτα τον θάνατο γιατί θα παψω να σκέφτομαι. Θα παψει η υπαρξη μου. Επιπλεον κι εγω υτό το μήνα έκλεισα τα 30 και νιώθω ότι μπαγιατευω...οποτε εσυ εισαι πολυ τυχερός που είσαι 26.Αυτό που με πειραζει πιο πολυ όμως είναι το οριστικό σβήσιμο αυτής της μηχανης, του εγκεφάλου. Δεν μπορώ να πιστεψω ότι δεν θα ξανάνιώσω χαρά η οτιδήποτε άλλο. Εγώ πιστευω οτι οι θρησκείες είναι δεκανίκια που έχουν εφευρει οι άνθρωποι γιατι δεν μπορουν να αποδεχτουν τον οριστικό χαρακτηρα του θανάτου.
Scroll to top icon