ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.1.2018 | 15:49

Λοιπόν...

Γνώρισα μία κοπέλα στις γιορτές. Μου άρεσε πολύ, την φλερταρα και έδειξε να ανταποκρίνεται. Τις επόμενες μέρες έμαθα από κοινούς γνωστούς ότι έχει σχέση. Παρόλα αυτά ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα χωρίς να καταφέρουμε να βρεθούμε γιατί έφυγα στο εξωτερικό όπου σπουδάζω. Εκείνη συνεχίζει να στέλνει μηνύματα και οι κοινοί γνωστοί μου είπαν ότι τελευταία δεν τα πάει καθόλου καλά με τη σχέση της. Το ερώτημα είναι τους εμπιστεύομαι και το προχωράω με κίνδυνο να φάω τα μούτρα μου? Το σταματάω όσο είναι καιρός? Μου αρέσει και θα μπορούσε να βρεθεί λύση στην απόσταση αλλά φοβάμαι μην γίνω καβατζα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ λέω να γίνεις. Και να την κρατήσεις κι εσύ σαν καβάτζα. Η άνεση που θα αποκτησεις στο φλερτ σου με τις άλλες (επειδή χεστηκες για την απόρριψη, εχεις καβάτζα) δεν περιγράφεται. Μια χαρά σκαλοπάτι για κάτι καλύτερο τη βλέπω.
Scroll to top icon