ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2018 | 13:15

Πρωτες φορες σεξ

Καλησπερα, ειχα τις πρωτες μου σεξουαλικες επαφες πριν κανα μηνα ως κοπελα. Με το αγορι μου εχουμε σχεση απο αποσταση και δε προλαβαμε να εξερευνησουμε μαζι πολυ το θεμα, συνολο γυρω στις 9 φορες. Εγω ειμαι 20 και εκεινος 24 και ειχε αρκετες εμπειριες πριν απο εμενα. Το θεμα ειναι οτι δεν καταφερε να με ερεθισει καθολου κολπικα και κλειτοριδικα με δυσκολια τα καταφερναμε. Ειμαι πολυ ερωτευμενη μαζι του και τον θελω αλλα μου ειπε προσφατα οτι τον απασχολει που δεν μπορει να με ικανοποιησει οπως θελει. Να τονισω οτι δεν υπαρχει κανενα θεμα απο πλευρα του και μου ειπε οτι θελει να το εξερευνησουμε, ωστε να χαλαρωσω και να συγχρονιστουμε. Μηπως εχω εγω καποιο πρόβλημα ή με το καιρο θα τα καταφερουμε??
5
 
 
 
 
σχόλια
Προτείνω να χρησιμοποιήσετε κάποιο λιπαντικό (ή και σάλιο αν σας κάνει αίσθηση) ώστε όλα να γίνονται πιο εύκολα. Σίγουρα με το αγγιγμα θα ερεθίζεσαι όλο και πιο πολύ σιγά σιγά όσο θα χαλαρωνεις. Μετά όταν συνηθίσεις ξέροντας από πριν ότι θα το απολαυσεις θα ερεθίζεσαι από μονη σου..!
Συνεχίστε την προπόνηση. Πιο πολλά προκαταρκτικά και πιο πολύ ομιλία μεταξύ σας στο κρεβάτι. Ζήτα και δώσε οδηγίες τι και πως του αρέσει.Σε λίγο καιρό θα γελάτε με το πόσο εύκολο είναι το σεξ.
Κοίτα, "πρόβλημα" έτσι όπως μάλλον το έννοεις, δε νομίζω να έχεις. Απ' όσο ξέρω, είθισται σε άπειρες σεξουαλικά κοπέλες, να μη γνωρίζουν ακόμη καλά το σώμα τους και να μη μπορούν να συγχρονιστούν εγκεφαλικά με τον εαυτό τους. Κι είναι λογικό, δεδομένου πως οι γυναίκες είστε -σεξουαλικώς και μη- πιο πολύπλοκες από εμάς, να θέλετε το χώρο και το χρόνο σας. Τώρα, βάλε στην εξίσωση και το άγχος των πρώτων φορών, τη συσσωρευμένη δυσαρέσκεια λόγω συνεχόμενων "αποτυχιών", ε, δε θέλει και πολύ.Υπομονή και ηρεμία πάνω απ' όλα. Επίσης, δε θα ήταν κακή ιδέα να εξερευνήσεις μόνη σου το σώμα σου και τα όριά του, ώστε να σου είναι πιό εύκολο μετά να συγχρονιστείς και μαζί του. Τι να σου πω, γυναίκα δεν υπήρξα ποτέ, αλλά νομίζω πως κάπως έτσι έχουν τα πράγματα.
Scroll to top icon