ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2018 | 05:48

Περίεργη φίλη

Το τελευταιο εναμισυ χρονο κανω παρεα με μια κοπελα που τη θεωρω φιλη μου αλλα εχω αρχισει να ξενερωνω πολυ ασχημα. Το θεμα μου ειναι οτι ειναι πολυ κλειστη, μου εχει μιλησει ελαχιστα για τον εαυτο της, πολλες φορες αν βγαιναμε οι δυο μας δεν αντεχα καθως δν εβγαζε μιλια, (δλδ ποση ωρα ρε παιδια μπορειτε να κατσετε με καποιον χωρις να μιλατε?)Να σημειωθει οτι δεν ειναι ντροπαλη ,μια χαρα ειναι σε ολα της. Ελα ομως που οταν βρισκουμε τους φιλους μου δν βαζει γλωσσα μεσα, τις προαλλες ειχαν μια κουβεντα με 2 απ τα παιδια και τους ελεγα πραγματα προσωπικα,οικογενειακα κλπ που εμενα δεν μου πει ποτε κουβεντα.Μετα πως να νιωσω? Επισης εχω καταλαβει οτι θελει να τραβα την προσοχη του κοσμου, κυριως αντρες, με τις φιλες μου πχ δν θα πουλιμησει, αλλα μολις δει αντρα,αλλος ανθρωπος(να πω επισης οτι εχει σχεση 7 χρονια),Στα μαγαζια οταν βγαινουμε οκ χορευουμε αλλα ρε συ χορευει με τετοιο τροπο, απλα να την προσεξουν..Κ τελος περυσι το καλοκαιρ ειχε γινει ενα σκηνικο με ενα φιλο μου ειχαν ανταλλαξει ενα φιλι.Δεν μου το πε ποτε, και μετα απο καιρι προσπαθουμε να με ψαρεψει να δει αν ξερω, ελα ομως π εγω ηξερα αφου μου το χε πει ο φιλος μου..και ελεγα γιατι να το κανει αυτο, τι παιζει με τη μυστικοπαθεια της? Γενικα για να καταλαβετε δειχνει σαν τους φλερταρει ολους .. Δεν ξερω αυτα ειχα να πω..ΥΓ θα ηθελα πολυ να κανουμε παρεα να βγαινουμε κλπ αλλα αν ο αλλος δν ειναι προθυμος να σου δειξει το πραγματικο ευατο? μηπως ειναι απλα ετσι για την χαζοπαρεα?..
4
 
 
 
 
σχόλια
Εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι την φιλη σου δεν την καλυπτει πλεον η σχεση της και επιζηταει την ανδρικη επαφη και επικοινωνια. Απο φιλες μαλλον ειναι ψιλοχορτασμενη.
Σκεφτείτε να μην τη θεωρούσατε φίλη, δηλαδή...Δεν σας γνωρίζω, δεν την γνωρίζω, αλλά "φιλία" σ' όλο αυτό που διάβασα από πού προκύπτει; Ούτε από εκείνη, αλλά σίγουρα ούτε από εσάς.
Scroll to top icon