ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2018 | 16:42

Αλλοκοτα

Ο πρώην μου με παράτησε λέγοντας μου οτι με νοιάζεται απλα και θέλει να ειμαι καλα και οτι ο ίδιος ειναι ο λογος που εγω δεν νιωθω καλα.μου ειπε πως δεν θελει οικογενεια ουτε κατι μο ν ιμο. Όπως κανω εγω.και προσπαθησα να τον προσεγγισω να μιλησουμε να του εξηγησω οτι κανει λάθος και οτι θελω απλα να ειμαστε μαζι και δεν σηκωνει τηλέφωνα εδω και δυο μερες....ειναι αφαντος.ποναω ειλικρινα για οτι εκανα για αυτον.. αξιζει να ασχοληθώ? Η διαισθηση μου λεει Πώς ειναι δίκαιολογιες ολα αυτα κ οτι έχει αλλη..να προσπαθήσω να μάθω?Να πάω να τον βρω?ολη η αλλαγη συμπεριφορας μέσα σε ενα μήνα ενω πηγαιναμε καλα κ με γνωρισε σε φιλους κ οικογενεια... τι αλλο να κανω?
5
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ γελάω με το " ολη η αλλαγη συμπεριφορας μέσα σε ενα μήνα ενω πηγαιναμε καλα "!!!! Μάλλον πάτησε το κουμπί change character!!!! Αυτό που όλα νομίζουμε ότι είναι τέλεια αλλά μπροστά μας ξετυλίγεται η συντέλεια του κόσμου και η προσπάθεια που κάνουμε για να σωθούμε είναι να παίρνουμε ενα ντεπον με ξεπερνάει!!!
ειναι πραγματικα πολυ απογοητευτικο ολο αυτο και ειδικα οταν νομιζεις πως ολα πανε καλα και μεσα σε εναν μηνα βλεπεις αυτην την τεραστια αλλαγη.δεν μας ειπες τις ηλικιες σας,καλα θα ηταν να ξερουμε.υποθετω οτι ειστε σε ηλικια παντρειας,μιας κ ειπες οτι δεν ηθελε οικογενεια.αυτη η μεταστροφη εξηγειται βς εξης:η παγωσε κ φοβηθηκε το να προχωρησει σε κατι πιο σοβαρο με σενα (ασχετα αν σε γνωρισε στην οικογενεια του) ή βρηκε καποια αλλη τοσο καιρο και δεν το πηρες χαμπαρι.η συμβουλη μου ειναι να αποφυγεις τα δραματα θα το κανει χειροτερο για σενα.και εννοω απο ψυχολογικης κ συναισθηματικης αποψης.αστο,μην ψαχνεις δεν εχει κανενα νοημα!!ξερω οτι πονας,αλλα δυστυχως ετσι ειναι.θα δικαιωθεις σε βαθος χρονου...και ξερω πολυ καλα τι λεω.
Ειτε εχει αλλη ειτε οχι για σενα δεν εχει διαφορα. Σημασια εχει οτι με εσενα ΔΕ θελει πια! Δικαιωμά του να αλλαξει θεση για τους οποιουσδηποτε δικους του λογους. Δεν του εκανες και ΕΠΟΜΕΝΩΣ ουτε αυτος ηταν ο καταλληλος για σενα.Εκανες λαθος επιλογη η δεν εκανες καν επιλογη και ειπες ναι στον πρωτο αποδεκτο διαθεσιμο.
Scroll to top icon