ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.1.2018 | 21:05

Προσπαθεια...ή μηπως οχι

Με τον πρωην μου χωρισαμε πριν κανεναν μηνα. Η πρωτοβουλια δικια του, συμφωνησα εν μερει στα επιχειρηματα αλλα διαφωνησα σε αλλα. Τον αγαπαω,πολλα χρονια σχεση.. ειπα να κρατησω μια επαφη,μια και αυτος θελει(απο τη μερια μου οχι σεξουαλικη,αυτος θελει βεβαια). Μιλαμε που και που περι ανεμων και υδατων..ειμαστε και σε αποσταση. Και ηταν να παω προς τα εκει το σκ, να δω και κατι συγγενεις..και ελεγα μια μερα απο τις πολλες να μεινω εκει. Το προτεινε αυτος,λεω ευκαιρια να θυμηθουμε τα παλια. Και τωρα σκαει το θεμα οτι προεκυψε να παει ενας ξαδελφος για δικους του λογους και θα τον φιλοξενησει. Και νευριαζω. Οχι επειδη δε θα παω,αλλα γιατι ρε γαμωτο,επιβεβαιωνομαι οτι δεν ημουν και φυσικα δε βλεπω να γινομαι προτεραιοτητα. Πες ρε γαμωτο "δε μπορω,θα εχω κοσμο." Παντα ειμαι εγω που ακυρωνομαι,παντα ημουν εγω η δευτερη. Ολο εγω ακυρωνομαι για καποιον αλλον. " Ρε Μαρακι σορι,προεκυψε να μας βγαλει ο Τασος για φαγητο". Ε πες δε μπορω. Εχω κανονισει. Οποτε λεω να μη παω γενικα σ'αυτον ξανα. Να πω ενα τελος αν και ξερω θα το μετανιωσω. Γιατι τον αγαπαω αλλα δε βλεπω προσπαθεια.
3
 
 
 
 
σχόλια
Χαζομάρα από την αρχή ως το τέλος.Τελικά χωρίσατε ή όχι; Γιατί εσύ φέρεσαι σαν να θέλεις επανασύνδεση (νομίζοντας οτι μέχρι τότε θα έχετε φιλία αν δεν βρίσκεστε σεξουαλικά) κι αυτός σαν να σε θέλει για καβατζούλα πασπαλισμένη με μπόλικη υποτίμηση μέχρι να βρει κάτι καλύτερο.Σοβαρέψου και μη χτυπιέσαι έχοντας απαιτήσεις/προσδοκίες από τον άνθρωπο με τον οποίο χωρίσατε.
Scroll to top icon