ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.1.2018 | 15:40

Δεν καταλαβαίνω...

Εχθές το βράδυ πήγα σε μια γιορτή γνωστών με την φίλη μου. Γνώρισα ένα παιδί που μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Μιλήσαμε λίγο αλλά εγώ πρόσεχα και να μην αφήσω μόνη την φίλη μου καθώς ο μέσος όρος ηλικίας ήταν σημαντικά πιο υψηλός σε σχέση με τον δικό μας (είμαστε και οι δύο στα 20) και δεν θα είχε με ποιον να μιλήσει. Εκείνη όμως μου είπε να πάω να του πιάσω πάλι κουβέντα και έτσι έγινε. Περάσαμε μαζί όλη την βραδιά αλλά πάντα έλεγχα τι έκανε και εκείνη και έβλεπα ότι δεν περνούσε καλά. Επέστρεψα λοιπόν και πάλι μου είπε να συνεχίσω να του μιλάω. Όλα καλά. Μόνο που σήμερα όλη μέρα εκείνη μου κάνει μούτρα και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Ναι, την άφησα μόνη, αλλά με ενθάρρυνε εκείνη. Θα καθόμουν μαζί της αν το ζητούσε μια από τις φορές που την πλησίασα για να δω αν είναι καλά. Εγώ θα έκανα το ίδιο αν γνώριζε κάποιον. Θα την εσπρωχνα να τον γνωρίσει και να περάσει καλά. Ποιο είναι το λάθος μου;
7
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.Πλας να προσθέσω πως η συμπεριφορά της είναι πολύ χειριστική. Θέλει να είναι "καλή" φίλη, αλλά δεν της βγαίνει αβίαστα..δυσκολεύεται.. και στο τέλος στο κοπανάει. "Κοίτα τί έκανα για σένα..με παράτησες μόνη.. και δε σκέφτηκες να κάτσεις μαζί μου λίγο παραπάνω". Δεν χρειάζονται αυτοθυσίες. Θα μπορούσε με μία όμορφη δικαιολογία να φύγει αν βαριόταν ή να γνωριστεί με τους υπόλοιπους.Ωστόσο δε τη κακιώνω..παιδιά είστε ακόμα κι η ωρίμανση σε τέτοια ζητήματα δεν έρχεται για όλους στην ίδια ηλικία. Άσε που βρίσκεστε στην ηλικία που αρχίζουν να μπαίνουν τα διλήμματα "φίλη ή γκόμενος", εκεί όπου μαθαίνεις σιγά σιγά να απεξαρτητοποιείσαι από τις αυτοκόλλητες σχέσεις με τις "κολλητές", να γίνεσαι μονάδα πρώτα απ'ολα κι ύστερα να μαθαίνεις να βρίσκεις την ισορροπία ανάμεσα στις σχέσεις σου (φιλικές, ερωτικές,επαγγελματικές,οικογενειακές).
Δεν έκανες τίποτα λάθος. Αυτόν είχες μόνο μία ευκαιρία να του μιλήσεις και να τον γνωρίσεις, ,με την φιλή σου μπορείς να βρεθείς όποτε θέλεις. Επίσης, η φίλη σου και στόμα έχει και μυαλό έχει ώστε αν ήθελε να μην βαριέται να μπλεκόταν με τους υπολοιπούς!
Συμφωνω απολυταΚ βρισκω πολυ ασχημο οταν παιζει κατι η φιλη να κανει σαν γκομενα.οχι απλα πρεπει να σε κανει να νιωσεις ελευθερη να την αφησεις αλλα να σε σπρωξει κιολας.
Συμφωνω απολυταΚ βρισκω πολυ ασχημο οταν παιζει κατι η φιλη να κανει σαν γκομενα.οχι απλα πρεπει να σε κανει να νιωσεις ελευθερη να την αφησεις αλλα να σε σπρωξει κιολας.
τι δεν καταλαβαινεις δλδ?οταν σου ειπε να πας,ουσιαστικα σου ελεγε να μην πας!εισαι κ γυναικα,τα ιδια κανετε στους αντρες,οταν λετε ναι,εννοειται ΟΧΙ.δεν ξερεις το κλασσικο παραδειγμα..:.Αντρας:μωρο μου θα βγω με τα φιλαρακια μου αποψε.Γυναικα:να βγεις και να περασεις καλα αγιρι μου (δλδ αν βγεις την γαμησες μετα στην μουρμουρα).οτι επαθες κ εσυ!αντε,εμεις θα στα μαθαινουμε τα γραμματα?
Εκείνη ίσως να ήθελε να είναι ευγενική. Ίσως να έπρεπε να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες εκείνο το βράδυ. Καλώς σου έδειξε το ένστικτό σου τι να κάνεις. Νομίζω έπρεπε να επιμείνεις και να περάσεις χρόνο μαζί της, ανεξάρτητα από το τι σου είπε εκείνη να κάνεις. Έπρεπε να πεις στο γκομενάκι "με συγχωρείς αλλά θέλω να κάνω παρέα στη φίλη μου" και αν ήθελες "να τα πούμε μια άλλη φορα"...
Scroll to top icon