ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.2.2018 | 23:04

Ελεύθερες σχέσεις

Δυστυχώς ειναι σημείο των καιρών να μην εκφράζουμε τα συναιςθηματα μας στους άλλους και να βάζουμε τη ταμπέλα «ελεύθερη σχέση». Επειδή φοβόμαστε να πούμε στον άλλον οτι θελουμε και Αλλα πράγματα απο αυτόν μη και μας παρεξηγήσει, λες και ειναι κακό να έχουμε συναιςθηματα για τους άλλους. Σιγά σιγά δενομαστε μαζι του, τον σκεφτόμαστε συνέχεια, ζηλεύουμε, τον θελουμε. Αλλα και τι να πούμε ; Αφού βάλαμε τη ταμπέλα της ελεύθερης σχεσης. Σε αυτή τη φάση ειμαι και εγώ. Ωστόσο ο άλλος δε μπορεί να κρατήσει ούτε τη ζήλια του, ούτε τις σκέψεις του. Μιλάμε ολη μερα και ένα βράδυ του ειπα πως δε θέλω να βρεθούμε τελικά γιατί θα βγω με τις φίλες μου. Και τι έκανε ; Ήρθε στο μαγαζί που ήμουν, ήπιε ένα ποτό 15 λεπτά και μόλις έφυγα πήγε σπίτι και μου εςτελνε μηνύματα να δει που πηγα. Και παρα πολλά τέτοια σκηνικά. Όλο με λέει κρύα και οτι τον γράφω. Και πολλες φορες δε στέλνει μέσα στη μερα για να δει αμα τον θυμηθώ !Ααααν θέλετε κατι περισσότερο πείτε το. Μεγαλώσατε. Δεν είστε πια στο γυμνάσιο.
4
 
 
 
 
σχόλια
Πείτε με οπισθοδρομική, αλλά το ελεύθερη και το σχέση δεν πάνε μαζί... Το ένα ακυρώνει το άλλο. Το fwb οκ το καταλαβαίνω, αλλά αυτό με τίποτα. Αν θες σχέση να το ζητήσεις, αν δεν θες συνεχισες αυτο που κάνεις για όσο σε παιρνει. Προσωπικά το ελευθερη-σχέση με αγχωνει μέχρι και στο ακουσμα. Πως θέτεις όρια στην συμπεριφορα σου και του άλλου? Τι προσδοκίες πρεπει να έχεις, τι θεωρείται αυτονοητο και τι όχι?
Scroll to top icon