ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.2.2018 | 21:13

πως αλλαζεις τροπο σκεψης ? Πηγή: www.lifo.gr

Έχω πολύ άγχος. Για μικρά αλλά και μεγάλα πράγματα. Για την κίνηση στο δρόμο, για το τι ώρα θα φτάσω στην δουλειά, το αν θα καταφέρω να πετύχω τους στόχους μου. για το οτι είμαι 27χρονών αλλα μου αρέσει να αράζω σπίτι μετα την δουλεια, αντι να στριμωχνομαι σε μαγαζια ή να παω ψυχαναγκαστικές βολτες για να πω οτι βγηκα. Πλέον το αγχος επηρεαζει την ψυχικη και σωματικη μου υγεια. ολοι μου λενε να μην αγχωνομαι.... πως αλλαζεις τροπο σκεψης ?
6
 
 
 
 
σχόλια
Είμαι κ εγώ πολύ αγχώδης σε σημείο να να έχω θέματα κ με την σωματική υγεία εκτός την ψυχική που πάει πακέτο με το άγχος.. κ εγώ είμαι ακριβως το ίδιο θέλω να είμαι μόνη μου παρά να βγω για να λέω απλώς ότι βγήκα κ πήγα κάπου αν το μέσα σου είναι σκατ@ πουθενά δεν περνάς καλά αυτό είναι νόμος.. Θα σου πω μόνο κάτι Κάνε οτι σε ευχαριστεί αν σε ευχαριστεί το μέσα στο σπίτι κ νιώθεις άνετη κ χαλαρή τότε κανε αυτό δεν γεννηθήκαμε όλοι για κλαμπ κ μπουζουκια
"δεν γεννηθήκαμε όλοι για κλαμπ κ μπουζουκια" οτι καλυτερο εχω ακουσει. σ ευχαριστω τοσο πολυ. δυστυχως τα ψυχοσωματικα ειναι οτι χειροτερο, διοτι φταις εσυ και μονο εσυ που τα παθαινεις και μονο εσυ μπορεις να φτιαξεις..και μιλαω εκ πειρας.
Θελει αρκετη δουλεια με τον εαυτο σου. Λες τι σου αρεσει και μετα ειναι σαν να αισθανεσαι τυψεις για αυτο. Γιατι; ποιος ο λογος να κανεις πραγματα που δεν σε εκφραζουν οπως ψυχαναγκαστικες βολτες και στριμωγμα στα μαγαζια. Επειδη ετσι σου ειπαν οι αλλοι; κοιτα εσενα τι σε ευχαριστει.
θελει πολυ δουλεια, ειναι αληθεια. αλλα δεν ξερω απο που να αρχισω! οσο για τις τυψεις, νιωθω δακτυλοδεικτουμενη που δεν κανω αυτα που κανουν ολοι. και που μ αρεσει να αραζω με την παρτη μου και το πισι μου.με κανουν να νιωθω σαν την μυγα μες στο γαλα, οτι δεν ειναι "φυσιολογικός" τροπος ζωης.
Πανε σε έναν ειδικό ψυχολόγο δηλαδή και να του πεις όλα αυτά κι εγώ θέλω να αλλάξω τρόπο σκέψης κ να γίνω δυνατός πιστεύω μπορεί να γίνει είμαι 19 εγώ,δεν ξέρω τι άλλο να σου πω σε αγχώνει μήπως χάσεις την δουλειά ; από κάπου ξεκίνησε όλο αυτό ρε συ βρες το εντόπισε το.
Scroll to top icon